Beste vloertrekker badkamer

Beste vloertrekker badkamer

De badkamer is een plek die er altijd schoon en droog uit hoort te zien. Natte en vochtige vloeren zijn voor de meeste huisvrouwen een doorn in het oog. Evenals natte handdoeken en gedragen kleding die op de badkamervloer ligt. Het is dus belangrijk dat alle huisgenoten de badkamer na gebruik, schoon en droog achterlaten.

Direct na het douchen of badderen droogmaken. Dit voorkomt kalkaanslag op de wanden en vloeren van deze ruimte. De wekelijkse schoonmaakbeurt wordt op deze manier vele malen simpeler.

Waterdamp

Tijdens het gebruik van de badkamer worden grote hoeveelheden heet water gebruikt. Dit veroorzaakt stoom en waterdamp. Pas dus op voor schimmel en bacteriën. Deze vinden het heerlijk in een warme, vochtige ruimte en vermenigvuldigen zich razendsnel. Het ventilatiesysteem in de badkamer hoort op volle toeren te draaien, terwijl jijzelf aan het douchen bent. Nadat je klaar bent met je wellnessbeurt en alles zoveel mogelijk hebt schoon- en drooggemaakt,  zet je even een raampje open. Ook laat je dan nog een kwartiertje het ventilatiesysteem zijn werk doen.

Mocht je niet dagelijks douchen of in bad gaan dan is het belangrijk om toch elke dag even de badkamer te luchten.

Houd de badkamer schoon

Een veel voorkomend probleem is kalkaanslag in de badkamer. Tegels, kranen, spiegel en vloeren na de dagelijkse douchebeurt droogmaken scheelt al heel veel. Hang een raamwisser op in de badkamer zodat je de tegels en eventuele douchedeur snel kunt droogmaken. Droog alles nog een keertje na met een theedoek of andere droge doek.

Vloeren drogen met een vloertrekker

Het is erg belangrijk om de vloer in de badkamer, en dan met name de douche direct droog te maken na je douchebeurt. De Streuding vloertrekker is één van de beste huishoudelijke producten, waar je jaren plezier van zult hebben. Eén keer trekken en je vloer is praktisch droog. De vloerwisser is 35 cm breed en dus prima om deze klus snel en gemakkelijk op te lossen. De lengte van de steel is 150 cm, dus een fijne lengte om prettig mee te werken. De vloertrekkers die je hieronder tegenkomt zijn de beste producten om je vloeren snel mee droog te krijgen.

Multifunctionele vloertrekker

Ben je op zoek naar een multifunctionele vloertrekker die je voor heel veel huishoudelijke klussen kunt inzetten, dan is de opvouwbare, multifunctionele vloerwisser met aluminium steel een zeer goede keus. Deze Ace-Brands vloertrekker kan, behalve voor de vloer, ook worden gebruikt om de ramen te doen en de badkamertegels droog te maken. In één handomdraai is deze vloertrekker te veranderen in een handige wisser voor de badkamermuur.

Siliconen handgreep

De verstelbare steel heeft een siliconen handgreep en geeft een optimaal gebruiksgemak. Ruiten en vloeren in sanitaire ruimtes worden weer droog en zijn spic en span na het gebruik van dit handige huishoudproduct. Het uiteinde van deze Taxtic vloertrekker is gemakkelijk los te koppelen en te gebruiken als raamwisser.

Het materiaal wat wordt gebruikt om deze handige Ace-Brands vloertrekker te produceren, is van hoogwaardige kwaliteit. Laat absoluut geen krassen na en roest niet. Dit zorgt er voor dat je niet eindeloos steeds weer een nieuwe vloerwisser hoeft te kopen en scheelt dus aanzienlijk in de portemonnee. Deze trekker is niet goedkoop maar brengt zijn geld wel op. Je doet er jaren mee!

Vloertrekker voordelen op een rijtje

De Taxtic heeft vele voordelen ten opzichte van de goedkopere vloertrekkers.

  • De steel zit op de juiste en stevige manier in de vloerwisser gedraaid.
  • De behuizing bestaat uit één stuk.
  • Gemakkelijk te gebruiken als kleine trekker en geschikt voor alle ondergronden.
  • De spatrand zorgt voor een optimaal schoonmaakproduct.
  • De trekker bestaat uit EVA Foam. Dit is gemakkelijk te reinigen en zal niet krassen.
  • Steel is verstelbaar.
  • De voet is 33 cm breed.
  • Roest niet, licht in gewicht en gemakkelijk op te bergen.

Badkamer schoonmaken, kalkaanslag verwijderen, voegen wit maken 💦 Schoonmaken met Marja Middeldorp

Leave a Reply