Biotex

Biotex is net als soda een goedje waar je 1001 verschillende dingen mee kan doen. Van een handwasje doen tijdens de vakantie tot het oplossen van een ontsteking aan je grote teen. Al sinds de jaren 60 is dit middel niet meer weg te denken uit het Nederlandse huishouden.

Groene en blauwe Biotex

De blauwe Biotex is bedoeld als voorwasmiddel. Je gebruikt dit in de wasmachine om echt héle vieze kleding mee schoon te krijgen. De groene Biotex is bedoeld als handwasmiddel én wordt ingezet voor tientallen andere toepassingen die we hier zullen bespreken.

Terrastegels schoonmaken met Biotex

Als je een manier zoekt om je kostbare tuintegels schoon te maken, dan kan je Biotex gebruiken. Vul een emmer met heet water en voeg hier een goede hoeveelheid Biotex aan toe. Vervolgens schrobben maar met een goede borstel.

Voetenbad met Biotex

Echt schone voeten krijg je onder de douche niet. Met een voetenbad van Biotex kan je even lekker ontspannen én je voeten worden brandschoon. Ook perfect als je een ontsteking aan je teennagel hebt.

Groene aanslag verwijderen met Biotex

Last van groene aanslag? Biotex to the rescue! Met heet water en een goede hoeveelheid Biotex pak je iedere vorm van groene aanslag aan, of het nou op je terrastegels zit of op je houten vlonderplanken.

Badkuip schoonmaken

De badkuip schoonmaken met Biotex is erg eenvoudig. Gooi een ruime hoeveelheid Biotex in het bad en laat het bad vollopen met heet water. Enkele uren weken en je bad is weer brandschoon!

Welke biotex bij ontsteking?

Wanneer je een ontsteking aan je vinger of teen hebt, dan wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Biotex kan helpen bij het verminderen van de ontsteking! Je dient je ontstoken teen of vinger te laten weken in de groene Biotex.