Beste wasmiddel aanbieding

Beste wasmiddel aanbieding

Wanneer je de beste wasmachine hebt, dan wil je natuurlijk ook het beste wasmiddel gebruiken. We hebben de populairste wasmiddelen voor je op een rijtje gezet.

Robijn wasmiddel

Robijn wasmiddel, wie kent het niet? De schattige beer in de Robijn reclames vergeet je niet zomaar! Wij zijn groot fan van dit wasmiddel door de grote verscheidenheid aan geuren. Daarbij maakt het ook nog heel erg goed schoon.

Lidl wasmiddel

Lidl wasmiddel zie je niet in ons overzicht terugkomen. Niet zo gek, dit wasmiddel wordt alleen verkocht bij.. je raadt het al, de Lidl. De consumentenbond heeft dit wasmiddel al een aantal keer uitgeroepen tot ‘Beste koop’. Dat is ook niet zo gek, je krijgt voor €3,49 een totaal van 30 wasbeurten. Flessen wasmiddel met een vergelijkbare inhoud kosten al snel drie keer zoveel als het wasmiddel van de Lidl.

Poederwasmiddel of vloeibare wasmiddel

Wasmiddel op basis van poeder, dat is iets uit het verleden toch? Niet helemaal! Over het algemeen geldt dat poederwasmiddel beter gebruikt kan worden voor vlekken. Is je kleding dus echt bezaaid met vlekken, gebruik dan groene Biotex om te weken of blauwe Biotex voor in de wasmachine. Gemiddeld genomen maakt een vloeibaar wasmiddel nét iets beter schoon dan poederwasmiddel. Een ander bijkomend voordeel van vloeibaar wasmiddel is dat er minder resten achterblijven in de wasmachine wat de kans op vetluis en een stinkende wasmachine verminderd.