Wasmachine reiniger

Wasmachine reiniger

Een wasmachine die stinkt is geen pretje! Je wasmachine schoonmaken en goed onderhouden is daarom ook van groot belang. Zo hou je vetluis uit de machine en de wasmachine schoon. Een cruciaal onderdeel voor een frisse wasmachine is een goede wasmachine reiniger. Wij hebben onze favoriete reinigers op een rijtje gezet.

Wat doet een wasmachine reiniger?

Een wasmachine reiniger is speciaal gemaakt voor het verwijderen van viezigheid uit de wasmachine. Het middel lost alle achtergebleven reset wasmiddel op wat kan zorgen voor vetluis. Daarnaast ontkalkt een wasmachine reiniger de wasmachine ook. Zo gaat je wasmachine extra lang mee!

Wasmachine reinigen met azijn, soda of een vaatwastablet

Voor veel wasmachines is het afdoende het apparaat te laten draaien met een vaatwastablet, of soda, of en flinke scheut azijn. Dit lost echter niet altijd alle vettigheid op. Wil je verzekerd zijn van een perfect schone wasmachine, ga dan voor een machine reiniger. Heb je ook een vaatwasser? Let dan bij het kopen van de wasmachine reiniger op of je deze ook niet kunt gebruiken in de vaatwasser. Zo sla je twee vliegen in één klap.