Smeg vaatwasser

Wie kent ze niet, de prachtige koelkasten van SMEG? SMEG biedt ook een lijn mooie vaatwassers waaronder een prachtige zwarte vaatwasser. SMEG biedt zowel inbouw als vrijstaande vaatwassers. Dat past dus in iedere keuken.

De geschiedenis van Smeg

SMEG werd in 1948 opgericht door Vittorio Bertazzoni Sr uit Guastalla, een klein stadje in de buurt van Reggio Emilia in Noord-Italië. Tegenwoordig is het bedrijf een van de grootste fabrikanten van witgoed en huishoudelijke apparaten in het land. De ondernemersgeschiedenis van de familie Bertazzoni gaat terug tot de 19e eeuw. Het gezin begon als smid en begon uiteindelijk keukens te bouwen.

Het ontwerp, de kwaliteit en de functionaliteiten

Ontwerpoplossingen en veel aandacht voor detail heeft Smeg toestellen gemaakt die de mensen weerspiegelen die ze gebruiken. Witgoed is het middelpunt van de keuken en de plek waar mensen samenkomen. De keuken combineert alle functies om een ​​perfecte, goed uitgeruste ontmoetingsplaats te creëren voor happy hours en bijeenkomsten.

Een unieke keuken voor unieke persoonlijkheden

De eigen ontwerpstudio van Smeg bestudeerde nauwkeurig esthetiek en stijl, en creëerde met de steun van internationaal gerenommeerde architecten zoals Guido Canali, Mario Bellini, Renzo Piano Design Studio en Marc Newson producten die tijdloze designiconen zijn geworden. Technologie en stijl zijn de sleutels tot Smeg’s creatie van producten met een sterke merkinvloed.

Smeg vaatwassers

Smeg vaatwassers staan voor ontwerp en vooruitstrevende technologie voor een huishoudelijk apparaat dat ook stijl heeft.

Smeg modellen weerspiegelen de claim van het bedrijf: “technologie die inricht”. Het merk Smeg heeft zich altijd gericht op technologisch onderzoek, altijd vooruit kijkend. Dit heeft geleid tot het ontstaan van functionele systemen met een lange levensduur.

De toestellen zijn uitgerust met de beste technologieën en maken een uiterst eenvoudig en aangenaam gebruik mogelijk, waarbij goede prestaties gegarandeerd zijn.

Ze zijn efficiënt en besparen energie, net als veel andere huishoudelijke apparaten uit het midden- en topsegment, maar ze vertegenwoordigen een designobject dat vaak wordt gekopieerd, omdat ze op het idee gekomen zijn om de historische producten van het merk te restylen, waardoor de bekendheid ervan wordt vergroot.

Hoe zien Smeg vaatwassers eruit

Met de restyling waartoe ongeveer tien jaar geleden werd besloten, kwamen eerst de iconische vrijstaande koelkast en daarna de reeks vaatwassers in aanmerking voor kleine apparaten.

Georiënteerd op een jaren 1950 esthetiek, maar met een moderne twist gegeven door heldere, geëmailleerde kleuren, zijn deze apparaten mooi om te zien en nuttig voor huishoudelijke reinigingstaken.

Ze passen in elke keuken en brengen een retro charme en een vrolijke toets in de kamer.

De afgeronde lijnen, pastelkleuren of felle kleuren, de schreeuwerige versies in zuurstokroze en babyblauw, maar ook het tijdloze rood, groen en geel, staan garant voor veel succes en waardering, vooral bij jongere consumenten, die zich die grote apparaten uit de keukens van hun grootouders niet meer herinneren.

De belangrijkste kenmerken

  • De verdienste ligt in de verzorgde esthetiek, in de heldere kleuren en in de mogelijkheid om in de keuken een mooi en efficiënt systeem in te bouwen dat de gekozen stijl versterkt en definieert.
  • Smeg is er in geslaagd om de gunst van de meest esthetisch bewuste mensen te winnen, maar het assortiment besteedt ook aandacht aan functionaliteit en de behoeften van de klant.
  • Het bewijs hiervan is te vinden in Smeg’s uitgebreide assortiment 45 cm vaatwassers. Dankzij hun compacte afmetingen kunnen deze vaatwassers in kleinere keukenblokken worden ingebouwd, waardoor interessante wasprestaties worden gegarandeerd.
  • Er zijn ook vaatwassers van Smeg met 14 couverts, die een grote capaciteit hebben en de beschikbare ruimte zo goed mogelijk benutten. Ze zijn uitgerust met een extra bestekkorf, die ook bij grote ladingen een efficiënte en nauwkeurige afwas garandeert.
  • En dan zijn er nog de technologische kenmerken, zoals de orbitale en zijwaartse wassystemen. Het nieuwe planetariumsysteem zorgt ervoor dat de juiste hoeveelheid water bij al het vaatwerk terechtkomt, wat een onberispelijk wasresultaat garandeert.

Leave a Reply