dyson v11 accessoires

De Dyson V11 is een van de beste stofzuigers op de markt en biedt een breed scala aan accessoires en hulpstukken om te helpen bij het reinigen van elke kamer in uw huis. In dit artikel zullen we enkele van de meest populaire en nuttige accessoires van de Dyson V11 bespreken.

1. Torque-aandrijving

De Dyson V11 wordt geleverd met een torque-aandrijving die is ontworpen voor het reinigen van tapijten. Deze aandrijving roteert automatisch en past zich aan verschillende tapijthoogtes aan om diepe reiniging te bieden. Het borstelhuis is gemaakt van duurzame materialen en vereist minimaal onderhoud.

2. Soft Roller-reinigingskop

De Soft Roller-reinigingskop is een van de meest nuttige accessoires van de Dyson V11. Het is speciaal ontworpen om harde vloeren en delicate oppervlakken te reinigen zonder krassen of beschadigingen. Het is ook effectief bij het opzuigen van grotere vuildeeltjes, waaronder kruimels en stof.

3. Mini-elektrische borstel

De mini-elektrische borstel is ontworpen voor het reinigen van meubels, stoffering en traptreden. Dit hulpmiddel wordt aangedreven door de V11 en helpt bij het verwijderen van huisdierenhaar en ander vuil van moeilijk te bereiken plaatsen.

4. Combinatie-accessoire

Het combinatie-accessoire is een veelzijdig hulpmiddel dat kan worden gebruikt voor het reinigen van harde oppervlakken, zoals leuningen, tafels en kasten. Het heeft een zachte borstel om stof te verwijderen en een spleetmondstuk om krappe ruimtes te reinigen.

5. Kierenzuiger

De kierenzuiger is een ander handig hulpmiddel dat speciaal is ontworpen om vuil en stof op te zuigen in krappe ruimtes en spleten. Het is vooral handig voor het reinigen van hoeken en randen van kamers.

6. Zachte afstofborstel

Als u bezorgd bent over het beschadigen van uw delicate oppervlakken, dan is de zachte afstofborstel absoluut de juiste keuze. Dit hulpmiddel is perfect voor het afstoffen van boekenkasten, lampenkappen, computer-torens en andere delicate voorwerpen.

7. Verlengslang

Voor het reinigen van moeilijk bereikbare plaatsen, zoals hoge plafonds, is de verlengslang een onmisbaar hulpmiddel. Dit accessoire voegt extra lengte toe aan uw V11, zodat u gemakkelijk bij hogere oppervlakken kunt komen zonder dat u zich te veel hoeft uit te rekken.

Conclusie

De Dyson V11 is een revolutionair stofzuigerontwerp dat efficiƫntie, kracht en duurzaamheid combineert. Met een breed scala aan accessoires en hulpmiddelen is de Dyson V11 een ideale keuze voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een veelzijdige en effectieve manier om hun huis schoon te houden. Of u nu tapijten, harde vloeren of delicate oppervlakken moet reinigen, de Dyson V11 accessoires zijn speciaal ontworpen om aan al uw reinigingsbehoeften te voldoen.

Leave a Reply