Zanussi vaatwasser

Als je een inbouw, volledig integreerbare of semi-integreerbare vaatwasser zoekt, dan heeft Zanussi de perfecte vaatwasser voor jou. Zanussi afwasmachines zijn ontworpen om zo stil en energiezuinig mogelijk te zijn, zodat je keuken schoon en fris blijft zonder je leven te verstoren. Er zijn ook enkele modellen met een A+++ energieklasse, wat betekent dat ze tot 30% minder elektriciteit verbruiken dan andere modellen in hun klasse.

Je kunt kiezen uit onze reeks verschillende kleuren en afwerkingen zodat ze perfect bij de rest van je keukenapparatuur passen. Plus, Zanussi biedt 5 jaar garantie op alle onderdelen! Dus als er in die tijd iets mis gaat, repareert Zanussi het gratis. Bekijk het assortiment Zanussi vaatwassers vandaag nog.

Wat je moet weten over Zanussi

De Zanussi-groep, in de jaren zestig als het gaat om omvang en omzet de grootste Italiaanse fabrikant van huishoudtoestellen, kwam in een ernstige financiële crisis terecht, een gevolg van de schuldenlast die was ontstaan door de verschillende overnames van bedrijven in de jaren 1970-1980, en van de marktproblemen in de sector huishoudtoestellen, die nog ernstiger waren in de sector consumentenelektronica, waar de late invoering van kleurentelevisie in Italië, die pas in 1977 plaatsvond, de Italiaanse industrieën in de sector op de knieën dwong.

Overname van en fusie met de Electrolux Groep

De familie Zanussi wilde hun familiebedrijf verkopen, en de onderhandelingen over de verkoop ervan werden op 14 december 1984 afgesloten met de overdracht van 49% ervan aan Electrolux. De aankoop van Zanussi kostte Electrolux 209 miljard lire, een bedrag dat de kosten van de herstructurering, de overeengekomen waarde en de kapitaalverhoging omvatte. De schuld van 1000 miljard lire bij de crediteurenbanken, waarvan er 345 buitenlands waren, werd gegarandeerd door bankgaranties. De Zweedse eigenaar benoemde nieuwe eigenaars in het bedrijf, die vervolgens de leiding over het bedrijf kregen. Dankzij de overname van Zanussi werd Electrolux de belangrijkste Europese fabrikant van huishoudelijke apparaten en drong het door tot de Italiaanse markt waar het tot dan toe weinig aanwezig was geweest. Twee jaar later, in 1988, kreeg het via Zanussi Grandi Impianti de controle over Alpeninox, een bedrijf dat actief was in de sector van de collectieve koeling.

De vaatwassers van Zanussi

De meeste modellen zijn uitgerust met een intensief programma dat zelfs vuile vaat met droge etensresten op 70 °C wast in 1,5 uur. Bovendien verwijdert de hoge was- en spoeltemperatuur de meeste bacteriën.

Korte cyclus

Een ander nuttig programma voor Zanussi vaatwassers. Als je vaatwerk met een beetje vuil moet afwassen, maar niet lang wilt wachten, kun je deze cyclus kiezen: de afwas wordt in maar een half uur gedaan, bij een temperatuur van 60 graden.

Voorwas

Als het moeilijk voor je is om meteen een machine vol vaatwerk te verzamelen, moet je niet wachten tot er bacteriën op dat vuil verschijnen. De spoel- en stand-by functie helpt je om het vuil van al geladen vaat te verwijderen en te wachten op de hoofdlading.

Uitgestelde start

Met deze modus kun je een cyclus op een geschikt tijdstip starten. Afhankelijk van het model is een vertraging van maximaal een dag mogelijk. Belangrijk! Zorg ervoor dat je de instructies voor je vaatwasser leest.

Verschillende modellen

Zanussi brengt zowel geïntegreerde modellen als vrijstaande vaatwasser van het standaard formaat op de markt. De kast is gemaakt van roestvrij staal. De meeste vaatwassers bieden plaats aan 13 vaatwerksets en hebben volgende kenmerken:

  • De mogelijkheid om de hoogte van de korf aan te passen maakt het mogelijk grote borden te plaatsen.
  • Eenvoudige installatie van programma’s – door aan de knop te draaien.
  • Klasse A in alle opzichten: energieverbruik, afwassen en drogen.
  • Laag geluidsniveau – 47 dB, zodat je ook ’s nachts veilig met het apparaat kunt werken. Elf liter – waterverbruik. Vijf wasprogramma’s en drie temperatuurinstellingen.
  • Intuïtief bedieningspaneel met symboolpictogrammen.
  • De mogelijkheid om de start met drie uur uit te stellen.
  • Fuzzy Logic is een speciale technologie die het apparaat in staat stelt automatisch de toestand van de belasting en de overeenkomstige parameters van water- en elektriciteitsverbruik te bepalen.
  • Het apparaat is uitgerust met nuttige indicatoren: gebrek aan zout of spoelglansmiddel, uitgestelde start, apparaat aan en uit.

Leave a Reply