Xiaomi stofzuiger

Xiaomi is een groot elektronicamerk uit China. Naast vele bekende smartphones wordt ook huishoudapparatuur door het merk gemaakt. De merknaam is “MI”, deze wordt gebruikt als productnaam. Het merk had voornamelijk winkels op internet. Maar ook vele fysieke winkels werden uiteindelijk geopend waar de “MI” producten werden verkocht. Xiaomi bestaat sinds 2010 en is door Lei Jun opgericht. Bij Xiaomi staan innovatie en kwaliteit centraal.

Stofzuigers van Xiaomi

De stofzuigers van Xiaomi zijn compact en zeer vernieuwend. Je kunt rekenen op een perfecte kwaliteit. Het merk heeft veel robotstofzuigers. Deze zijn ideaal als je hulp in huis wilt zonder een schoonmaakster in te moeten huren. Deze stofzuigers doen namelijk alles zelf. Ze zijn zo laag dat zeer makkelijk onder meubels door kunnen zuigen. Ze werken op een basisstation en zijn voorzien van sensoren. Deze sensoren detecteren afgronden en obstakels. Afhankelijk van de prijs kun je een simpele of zeer “slimme” robotstofzuiger kopen. Natuurlijk heb je het meeste plezier aan een robotstofzuiger als deze van goede kwaliteit zijn. De zuigkracht en accu behoren tot belangrijke punten bij de keuze van een Xiaomi stofzuiger. Naast gewoon zuigen hebben veel stofzuigers van dit merk ook een dweil functie. Dit is zeer handig omdat je op deze manier tijd over hebt voor jezelf. De stofzuiger doet al het werk in elke hoek en op elk oppervlak. De apparaten zijn zowel boven als beneden te gebruiken. Bij trappen is het slim een robotstofzuiger met afgrond detectie te kiezen.

Vacuumstofzuigers en handstofzuigers

De slimme technologie van het Chinese merk heeft ook vacuumstofzuigers. Deze werken zeer comfortabel. Veel hebben een speciale turbostand waarbij ze vastzittend vuil snel los zuigen. Deze hebben een lange steel waarmee je eenvoudig de hele vloer mee kunt nemen. Ook kunnen ze makkelijk op een trap worden gebruikt. Je hoeft geen slurf en stofzuiger kar meer naar boven mee te sleuren. Sommige modellen hebben een uitgebreid filtersysteem waardoor de lucht schoner blijft en stofdeeltjes weg worden gefilterd. Denk aan 5 stage filtraties die over een 12 cyclone-ontwerp beschikt. Als stofdeeltjes voldoende worden gefilterd zal de stofzuiger ook veel langer meegaan omdat deze niet wordt overbelast. Sommige soorten hebben diverse standen, waaronder een duurzame ecostand, automatische stand en stand met turbozuigkracht. Xiaomi heeft stofzuigers met kleurendisplays waarbij je het apparaat op een moderne manier kunt instellen. Reservoirs zijn vaak makkelijk schoon te houden. Zelfs met kraanwater of met een vochtig doekje. Je kunt passende opzetstukken mee bestellen. Vaak zijn de stofzuigers ook al compleet van diverse opzetstukken. Voor onder andere hoekjes, kieren, trappen en tapijt zijn speciale zuigmonden bijgeleverd bij veel modellen. De zuigers met vacuum kunnen opgeladen worden door een speciale meegeleverde adapter. Elk apparaat heeft een bepaalde accuduur afhankelijk van de zuigkracht en stand. Sommige stofzuigers zijn vormgegeven zodat ze extra comfortabel zuigen door een speciale vorm. Ook de handstofzuigers van Xiaomi zijn toppers onder de stofzuigers. Deze zuigen makkelijk kruimels op van meubels en je kunt elke hoek of oppervlak meepakken. Verschillende opzetstukken zoals koppen en borstels maken elk hoekje, naadje en kiertje makkelijk om schoon te maken. Denk aan boekenkasten, meubels, plinten, trappen, vensterbanken en automeubilair.

Leave a Reply