Tefal strijkijzer

Tefal is een merk wat al sinds 1956 bestaat. Ze zijn toen begonnen met het ontwikkelen van pannen met een speciale anti-aanbak laag. Met behulp van deze ontwikkeling willen ze bij Tefal jouw leven makkelijker maken. Hun motto bij alle andere producten is dan ook jouw leven makkelijker maken. Na de ontwikkeling van de anti-aanbak pan hebben zij zich gespecialiseerd in nog veel meer huishoudelijke apparatuur zoals strijkijzers, keukenapparaten, snelkookpannen, producten voor de bereiding van dranken en gerechten en weegschalen. Het merk Tefal is inmiddels in meer dan 120 landen te verkrijgen. Tefal heeft een speciaal onderzoeks- en ontwikkelingsteam wat zich dagelijks bezighoud met de nieuwste innovaties op het gebied van huishoudelijke apparatuur.

De strijkijzers van Tefal

Tefal biedt veel verschillende soorten strijkijzers aan in verschillende prijs categorieën. Er zijn reguliere stoomstrijkijzers verkrijgbaar van het merk Tefal. Zelfs bij de goedkopere varianten wordt gelet op een perfect glijvermogen. Wanneer de varianten wat duurder worden zitten er meer geavanceerde technologieën in het strijkijzer verweven. Hoe duurder het strijkijzer hoe beter de stoomprestaties worden. Een duurdere variant heeft ook een special technologie die er voor zorgt dat geen enkele stof kan verbranden onder je strijkijzer. De krachtigste variant van de stoomstrijkijzer die momenteel verkrijgbaar is voorkomt dat er kalkvlekken op je kleding kunnen komen tijdens het strijken.

Nieuwe Technologieën

Tefal heeft momenteel ook een snoerloos strijkijzer ontwikkeld, de Tefal Freemove. Ondanks dat dit strijkijzer geen snoer heeft heeft hij toch een krachtig vermogen van 2600 watt, wat niet onder doet voor strijkijzers welke wel een snoer hebben. Het strijkijzer wordt continu opgeladen wanneer het in de houder geplaatst wordt en behoud zo zijn vermogen. Zonder snoer strijken heeft vele voordelen, omdat je altijd over je gehele strijkplank kan gaan zonder belemmerd te worden. Ook maakt Tefal gebruik van Smart Technology bij de stoomgeneratoren. Het doel hiervan is dat er en elektrische regeling van de temperatuur en de stoomhoeveelheid is in het apparaat. Zo strijk je altijd met de goede instellingen en ben je sneller klaar met de klus.

Stoomgenerators

Zoek je een strijkijzer van Tefal die nog krachtiger is en je nog minder tijd kost bij het strijken dan zou je een stoomgenerator kunnen overwegen. Tefal heeft hier ook weer verschillende varianten van in verschillende prijs categorieën. De waterreservoirs van de stoomgeneratoren zijn ruim, zodat je niet elke keer hoeft bij te vullen tijdens je strijkbeurten. De duurdere varianten hebben een hoge druk boiler die zorgt voor nog betere strijkresultaten en een snellere strijkervaring.

Kledingstomers

Tefal bied ook enkele verschillende kledingstomers aan. Heb je even geen tijd om te strijken maar wil je je kleding toch kreukvrij en fris krijgen, dan is dit een ideale aanschaf om te hebben. Met de duurdere varianten van deze kledingstomers worden zelfs je kledingstukken ontsmet, dus kan je weer hygiënisch de deur uit zonder het strijkijzer en de strijkplank er bij te hoeven pakken.

Leave a Reply