Philips kruimeldief

Bij het merk Philips denk je waarschijnlijk al heel snel aan gloeilampen en andere verlichtingssystemen. Philips is echter veel breder dan dat. Het is een van de grootste Nederlandse elektronicaconcerns en de wortels daarvan liggen in het Noord-Brabantse Eindhoven, welke om die reden dan ook lichtstad wordt genoemd. Wist jij bijvoorbeeld dat in 1963 het cassettebandje is uitgevonden binnen de muren van Philips?

Na 17 jaar later sloegen ze de handen ineen met grote concurrent Sony, om de cd op de markt te brengen. Naast huishoudelijke apparatuur is Philips in de medische wereld ook heel erg bekend. Veel en MRI-scanners en andere medische apparatuur is ontwikkeld door Philips. 20 jaar geleden was in vrijwel ieder Nederlands huishouden minimaal één Philips apparaat aanwezig, maar de elektronica gigant ontwikkelt tegenwoordig steeds minder huishoudelijke producten. Zo zul je tegenwoordig in weinig huishoudens nog een wasdroger, koelkast of wasmachine van Philips aantreffen, daar deze al tientallen jaren niet meer door dit merk gemaakt worden. Producten voor persoonlijke verzorging daarentegen, zoals scheerapparaten, elektrische tandenborstels en borstkolven zijn bij Philips nog volop in ontwikkeling. Hoewel de ontwikkeling van kleine huishoudelijke apparaten binnen Philips geen topprioriteit meer heeft, ben je ook voor kleine huishoudelijke apparaten zoals een strijkijzer, broodrooster of kruimeldief nog altijd aan het goede adres bij de hoofdsponsor van Eindhovens grootste voetbalclub.

Een kruimeldief wordt ook wel een kruimelzuiger of kleine handstofzuiger genoemd. Het is een miniversie van een normale stofzuiger, die snoerloos gebruikt kan worden en op de laden is middels een accu aan normale netstroom in het meegeleverde oplaadstation. Als je de kruimeldief altijd In de lader opbergt, is deze dus altijd klaar om gebruikt te worden. Het reservoir om stof, kruimels en ander klein vuil op te vangen is niet al te groot en dient daarom geregeld handmatig In de prullenbak geleegd te worden. Doordat de kruimelzuiger zo compact is, kan deze makkelijk op vrijwel iedere plaats in huis worden gebruikt om kleine beetjes droog vuil op de zuigen. Als je bijvoorbeeld een hoogpolig tapijt hebt, is het verstandig om uit de vele soorten kruimeldieven die er zijn, er eentje te kiezen met een hoog voltage, die krachtiger is. Daarnaast bestaan er ook nat-droog zuigers, welke ook vloeistoffen op kunnen zuigen. Voor mensen die wat moeilijker op handen en knieën door de kamer bewegen om schoon te maken, is een kruimeldief met steel ook ideaal. Naast een kruimeldief kun je natuurlijk ook gebruik maken van een gewone stofzuiger, een dweil, of stoffer en blik om je huis schoon te maken. Een kruimeldief is echter veel sneller gepakt, gebruikt en weer opgeborgen dan al deze andere schoonmaakhulpjes. Daarnaast lukt het met stoffer en blik vaak ook niet om alles op te ruimen en met een kruimelzuiger wel. Met een dweil kun je niet gemakkelijk schoonmaken op het tapijt of de stoffen bekleding van je bank. De zuigmond van een stofzuiger is vaak te groot om op lastige plekjes al het vuil op te zuigen. Daarom is het ideaal om een kruimeldief in huis te hebben.

Leave a Reply