Philips kledingstomer

Ben je helemaal klaar met strijken? Ervaar dan het gemak van het stomen met een kledingstomer van Philips. Philips is het beste strijkmerk ter wereld en levert haar producten standaard met twee jaar productgarantie. In dit artikel meer over de voordelen van een kledingstomer van Philips en hoe je deze gebruikt.

De voordelen van een Philips kledingstomer

Er zijn verschillende voordelen wanneer je gebruikmaakt van een Philips kledingstomer. Hier worden ze op een rijtje gezet.

Het verwijderen van geurtjes

Een groot voordeel van een stomer van Philips is dat het onfrisse geuren uit de kleding verwijdert. Hierdoor kun je kleding langer dragen en verleng je de levensduur van je kledingstukken. Een krimpgevoelige stof zoals wol kun je beter niet te vaak wassen en dit is vaak ook onnodig. Met een stomer van Philips houd je deze kledingstukken wel lekker fris.

Weg met al die bacteriƫn

Naast het verwijderen van geurtjes worden bacteriƫn tot wel 99.9 procent gedood met de kledingreiniger van Philips. Wederom scheelt dat dus een was draaien, wat naast tijd ook energie bespaard. Een win-win situatie dus!

Kreukvrij

Naast het (tussendoor) reinigen van je kledingstukken is een kledingstomer ook een vervanger van een traditionele strijkbout. Een kledingstomer van Philips zorgt ervoor dat je kreukvrij voor de dag verschijnt. Een groot pluspunt is dat je een stomer van Philips op alle stoffen kunt gebruiken, strijkfouten behoren dus tot het verleden!

Geen risico op brandwonden

Waar het gebruik van een strijkbout nog kan resulteren in brandwonden, is dit bij een kledingstomer van Philips niet het geval. Je kunt er dus veilig gebruik van maken, want zelfs de onhandigste mensen kunnen uit de voeten met een Philips kledingstomer.

Bespaar ruimte

Een strijkbout en strijkplank nemen veel ruimte in. Bij een kledingstomer van Philips is het niet nodig om een strijkplank te gebruiken. Je kunt kleding op een hanger plaatsen en zo stomen. Door alleen een stomer van Philips te gebruiken bespaar je dus ruimte.

Hoe gebruik je de kledingstomer van Philips?

Een kledingstomer van Philips is erg gemakkelijk om te gebruiken, zodat bij ieder gebruik een optimaal resultaat wordt behaald. Voor het beste resultaat hang je kleding op een hanger of leg je het plat neer op een vlakke ondergrond. Kleding neerleggen hoeft alleen bij diepe kreuken of het egaliseren van kragen. Om de kleding te kunnen stomen dien je eerst het waterreservoir te vullen. Dit kun je gewoon doen met kraanwater. Het reservoir past onder de kraan en je kunt het op elk moment bijvullen. Wanneer je in een gebied woont met erg hard water dan heb je eerder last van kalkaanslag. Je kunt dan het beste kiezen voor gedistilleerd of gedemineraliseerd water. Maak vooral geen gebruik van geparfumeerd water, water uit een wasdroger, azijn, ontkalkende middelen, op chemische manier ontkalkt water, strijkwater en overige chemische middelen. Het gebruik van voorgaande middelen is erg riskant en kan je kledingstomer en kleding beschadigen!

Leave a Reply