Miele stofzuiger onderdelen

Miele is een van de bekendste producenten van huishoudelijke apparaten, waaronder stofzuigers. Het bedrijf bestaat al sinds 1899 en heeft inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd met producten van topkwaliteit. De onderneming is ontstaan vanuit twee kleine bedrijfjes, waaronder die van Carl Miele en Reinhard Zinkann. Miele was de technicus en begon met het maken van zijn producten met slechts vier draaibanken en één boormachine. De doelstelling van dit Duitse bedrijf is al die jaren hetzelfde gebleven, namelijk Immer Besser. Het bedrijf streeft ernaar constant te innoveren en altijd producten te ontwikkelen van de hoogst mogelijke kwaliteit. Inmiddels zijn ze wereldwijd actief en hebben ze locaties in meer dan vijftig landen.

Alle apparaten van Miele, waaronder wasmachines, stofzuigers en keukenapparaten, moeten strenge testen doorstaan die de duurzaamheid van een product garanderen. De designs van hun apparaten zijn modern en elegant, maar tevens handzaam in gebruik. De ergonomische vormen zorgen voor een optimaal gebruik gemak, wat voor stofzuigers een belangrijk onderdeel is.

Miele hecht tevens waarde aan het milieu en biedt daarom duurzame oplossingen en producten aan. Ze hebben hier zelfs een Duitse duurzaamheidsprijs voor ontvangen. Zo hoef je niet direct een nieuwe stofzuiger aan te schaffen, maar kun je jouw stofzuig onderdelen vervangen.

Stofzuig Onderdelen voor jouw Miele Stofzuiger

Als je een Miele stofzuiger hebt aangeschaft, ben je automatisch milieubewust bezig. Niet alleen door een aankoop te doen bij een bedrijf dat respect heeft voor het milieu, maar tevens doordat je bij hen terecht kunt voor bestellen van stofzuig onderdelen en accessoires. Op deze manier gaat jouw stofzuiger nog langer mee en bespaar je tevens geld in jouw eigen portemonnee, gezien het aankopen van een nieuwe stofzuiger heel wat duurder is dan het vervangen van een defect onderdeel.

Stofzuig Onderdelen

Je kunt bij Miele terecht voor diverse stofzuiger onderdelen. Van vloerborstels en zuigmonden tot filters en handgrepen. Ook voor een nieuwe zuigslang, een zuigkrachtregelaar, een telescopische zuigbuis, een stofzak houder, een sluiting voor het stofreservoir, een draaiveer en voor een nieuwe drukknop kun je van Miele vinden. Ontbreekt het jou aan een functie, ook dan kun je een extra accessoire aanschaffen , zodat jouw Miele stofzuiger tot nog meer in staat is. Denk aan een zuigmond speciaal voor het matras, een flexibele zuiger voor het ontstoffen van kieren, een reliëfborstel die je kunt roteren voor het schoonmaken van tere oppervlakken of handige radiator borstel voor moeilijk bereikbare plekken.

Stofzuig Filters

Wist je trouwens dat Miele filters en filtersystemen heeft, voor het reinigen van woningen met huisdieren of voor mensen die last hebben van allergieën. Het Air-Clean filtersysteem van Miele filtert maar liefst 99,9% van alle stofdeeltjes, daarnaast kun je tevens terecht voor het neutraliseren van geurtjes, ideaal voor gezinnen met huisdieren en een speciale HEPA filter, die jouw leven met een allergie een stuk aangenamer maakt.

Stofzuigzakken

Door te kiezen voor originele stofzuigzakken, zorg jij ervoor dat deze maximaal aansluiten, waardoor jouw stofzuiger nog beter en gemakkelijker haar werk kan doen. De optimale luchtgeleiding zorgt voor een nog schoner resultaat en maximaliseert de reinigingsprestaties van jouw Miele stofzuiger.

Een Miele stofzuiger zorgt voor een perfecte stofopname die aansluit op jouw woning en levensstijl. Het opgezogen stof blijft veilig opgesloten, zodat jij kunt genieten van een titelfris huis.

Leave a Reply