Miele stofzakken

Sinds de oprichting in 1899 heeft Miele zich altijd gehouden aan de merkbelofte “Always Better”. Betekenis: Miele streeft naar “altijd beter” dan alle andere leveranciers en “altijd beter” dan wat ze hebben gedaan. Voor klanten betekent dit dat ze erop kunnen vertrouwen dat zij en Miele de juiste beslissing hebben genomen, misschien wel een levenslange beslissing.

Miele’s geschiedenis

Al meer dan 100 jaar hebben twee families het bedrijf gevormd: de families Miele en Zinkann. Tot op de dag van vandaag is Miele nog steeds een familiebedrijf gevestigd in Gütersloh, Duitsland.

Miele-kwaliteit

Al meer dan 100 jaar kun je op Miele vertrouwen en hun apparaten zullen je niet teleurstellen. Ze zijn de enige fabrikant in de branche die de 20-jarige levensduur van producten zoals wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, ovens, stofzuigers …. heeft getest. Eens Miele, altijd Miele: Miele-klanten over de hele wereld zijn loyaal aan Miele en bevelen Miele aan anderen aan. Miele zet zich ook in voor de toekomst: ze doen geen concessies aan de betrouwbaarheid en duurzaamheid van hun apparaten.

De technologie van Miele

Miele staat voor het behalen van uitstekende resultaten met het laagste energieverbruik. Dit geldt voor de hygiëne en het voorzichtige onderhoud van je kleding, vloeren en servies, maar ook voor een reeks plezierige ervaringen tijdens het koken en bakken. Daarvoor zorgen een groot aantal innovatieve functies die alleen Miele biedt. In ’s werelds meest prestigieuze producttesten bewijst talloze nummer één dit punt.

Of het nu gaat om een ​​klassieke draaischakelaar, een verborgen sensor of een touchscreen met hoge resolutie zoals een smartphone: Miele bedienen is eenvoudig en leuk. Daarnaast zijn er een groot aantal handige en betrouwbare automatische programma’s die “succes garanderen” – met veel aandacht voor detail. Met Miele kun je je leven beter maken …

De stofzuigers van Miele

De firma Miele produceert verschillende soorten stofzuigers. Miele stofzuigers zijn ook verkrijgbaar in een groot aantal modellen. Welke Miele stofzuiger moet je kiezen? Er is een grote verscheidenheid, maar de meest gekozen modellen zijn nog altijd voorzien van een stofzuigerzak.

Alles wat je moet weten over de originele Miele stofzuigerzak

Het reinigen van de uitlaatlucht van de stofzuiger is iets wat Miele als vanzelfsprekend beschouwt. Hun originele Miele stofzuigerzakken staan ​​bijvoorbeeld bekend om hun uitstekende filterprestaties en zetten een nieuwe standaard voor vloeronderhoud.

Miele vangt stof veilig op

Het Miele AirClean filtersysteem bestaat uit een originele Miele stofzak. Er is ook een motorbeschermingsfilter en een van de originele Miele-uitlaatfilters voorzien om maximale hygiëne te garanderen. De hoeveelheid fijnstof in de binnenlucht wordt aanzienlijk verminderd: het samenspel van alle componenten zorgt ervoor dat meer dan 99,9% van het fijnstof wordt gefilterd. Dus na het stofzuigen is de lucht in de kamer schoner dan vroeger.

HyClean 3D-efficiëntie

De originele Miele stofzuigerzak levert het hoogste rendement, ook bij laag vermogen – dankzij het SoftStructure-oppervlak met lage luchtweerstand. Hierdoor bespaar je energie bij het stofzuigen – met de gebruikelijke hoge reinigingsprestaties. Dankzij de 3D-technologie heeft de stofzak een bijzonder lange levensduur.

Perfect sleutel-slot principe

Alleen de originele Miele stofzuigerzak past perfect bij je Miele stofzuiger en zorgt ervoor dat het opgezogen stof veilig in de zak komt. Je herkent de bijpassende stofzak aan de op kleur afgestemde montageplaat.

Hygiënische vervanging van de stofzak

Wanneer de stofzuiger wordt ingeschakeld, sluit de opening van de originele Miele HyClean-stofzak automatisch, waardoor het opgezogen stof permanent wordt vastgehouden. Daarnaast voorkomt het substraat dat de zak scheurt, ook als je er scherpe voorwerpen zoals glasscherven uit hebt gezogen. Dit betekent dat zodra het (fijn)stof opgezogen is, het niet meer naar buiten kan ontsnappen.

Leave a Reply