Haier droger

Haier is opgericht in 1984 in China en is nog steeds onder de leiding van dezelfde CEO. Het bedrijf is sinds de oprichting flink gegroeid en is inmiddels actief in meer dan 160 landen en regio’s. Haier wil geen afstand tot zijn klanten en wil daarom ook altijd zijn producten blijven door ontwikkelen. Haier heeft wel 51.000 medewerkers die allemaal erg goed hun best doen omdat ze zelf ook mede aandeelhouder zijn binnen het bedrijf. Sinds 2011 heeft Haier ook een speciaal centrum in de Benelux. Haier vindt het belangrijk dat hun producten zo goed zijn dat de klant tijd over houd voor de leuke dingen in het leven. Haier biedt verschillende witgoed producten aan waaronder: producten voor koelen en vriezen maar ook voor wassen en drogen.

Drogers van Haier

Haier biedt verschillende manieren aan om je wasgoed te drogen, ze verkopen zelfs 2 was droogcombinaties, waarbij een wasmachine en droger bij elkaar in een automaat zit, dit is erg handig wanneer je wat kleiner behuisd bent. Verder hebben ze verschillende types drogers in hun assortiment. Er is één condens droger beschikbaar die ondanks dat er tegenwoordig energiezuinigere varianten zoals een warmtepompdroger verkocht worden toch nog een energielabel B heeft. Verder verkoopt Haier zoals de meeste andere merken tegenwoordig veelal warmtepompdrogers.

Warmtepompdrogers van Haier

Warmtepompdrogers worden tegenwoordig vaker verkocht dan de reguliere condens drogers, dit komt mede door dat ze veel minder energie verbruiken door de nieuwe technologie die hier in zit. Bij een condens droger wordt namelijk warme lucht in de droger gepompt en vochtige warme lucht weer afgevoerd om de was te drogen, wanneer dit een keer gedaan is zuigt de droger weer nieuwe lucht aan en dit kost veel energie. Bij een warmtepompdroger wordt maar eenmalig lucht aangezogen die vervolgens langs een koelvloeistof wordt geleid en weer wordt hergebruikt. Mede hierdoor hebben warmtepompdrogers een veel betere energieklasse vanaf A++.

Droger technologieën van Haier

Haier biedt verschillende technologieën aan in hun drogers, de I-Refresh functie zorgt er voor dat de temperatuur altijd goed aangepast wordt op de was die in de trommel zit en zodoende de was er mooi uit blijft zien. De My Time functie is een handige mogelijkheid om de duur van het drogen aan te passen aan jouw wensen. Wil je de was een keer wat sneller klaar hebben is dit mogelijk of wil je liever wat langer en energiezuiniger drogen dan kan je dit ook instellen. De drogers beschikken ook over een drie laags filter systeem wat er voor zorgt dat alle pluisjes en vezels goed verzameld worden en niet in je wasdroger terecht komen. De trommels van Haier zijn geschikt tot een gebruik van maar liefst 10 kilo, waardoor je meer in een keer kan drogen en dus tijd over houdt voor de leuke dingen in het leven. Haier heeft zelfs een speciaal hulpmiddel voor hun drogers om je schoenen te kunnen drogen. Er is ook een speciaal kussentrommel zodat zelfs erg delicate stoffen gedroogd kunnen worden.

Leave a Reply