Festool stofzuiger

Krijg jij tijdens het klussen ook altijd last van al het stof en vuil? Of ligt er vocht en wil je dat in een kort moment opgeruimd hebben? Dan zijn de stofzuigers van Festool misschien wel jouw ideale oplossing.

Festool

Festool is een Duits merk, welke verschillende soorten gereedschappen van zeer hoge kwaliteit produceren. Ruim 90 jaar heeft Festool al de passie en gedrevenheid om hoogkwalitatief en krachtig gereedschap te ontwikkelen voor professionele bouwers als niet-professionele bouwers.

Festool ontwikkelt al jaren vanuit hetzelfde principe. Begin met krachtig gereedschap, waar makkelijk mee gewerkt kan worden en produceer handige accessoires die naadloos met elkaar samenwerken. Een sterk voorbeeld hiervan zijn de stofzuigers van Festool.

Industriële stofzuigers

Deze stofzuigers noemt men ook wel industriële stofzuigers. Op de bouwplaats, garage of werkplaats worden deze gebruikt. Zij zuigen stof, vuil en vocht in een mum van tijd op zonder problemen. De stofzuigers van Festool zijn, zoals hierboven genoemd afgestemd op haar gereedschappen. Zo kan je de stofzuiger simpel aansluiten op jouw Festool zaag- of schuurmachine en beschikken zij over handige extra’s. Allemaal ter ondersteuning van jou als maker.

Kenmerken Festool stofzuigers

Kenmerkend voor de stofzuigers van Festool is hun zuigkracht en veel innovatieve details. Zo beschikken de stofzuigers over een bluetooth functie, waardoor zij automatisch aan gaan, zodra jij een van de gereedschappen gebruikt. Dit regel je simpel via de intuïtieve touchbediening. Ook zijn de stofzuigers ligt in gewicht en hebben zij een platte bovenkant, waar gereedschapskisten of overige Festool apparaten simpel in kunnen worden geklikt. Zo heb je alles bij de hand voor elke klus. Het reservoir van de stofzuigers is groot, waardoor je lang door kan gaan, voordat je moet stoppen om deze te legen.

De stofzuigers zijn er in verschillende uitvoeringen. Iedere uitvoering heeft haar eigen formaat en specificaties. Bepaal dus vooraf waar je het voor gaat gebruiken en wat je hier voor nodig hebt. En heb je al Festool in huis of ben je van plan meer gereedschap aan te schaffen? Dan is het goed om te weten dat alle gereedschappen in een stevige kunststof kist worden geleverd. De kist is afgestemd op het gekochte gereedschap, waardoor je het er makkelijk in op kan bergen. Het grote voordeel is dat deze kisten allemaal dezelfde formaten hebben en ontworpen zijn om gestapeld te kunnen worden. Door het slimme design kunnen de kisten onderling niet schuiven, waardoor jouw gereedschappen stevig en veilig staan opgestapeld.

Extra tips

Wil jij een stofzuiger van Festool aanschaffen? Let dan nog even op de volgende zaken. Controleer goed de specificaties, zodat de stofzuiger perfect aansluit op jouw klus. En zorg dat je na aankoop je product registreert bij Festool binnen 30 dagen. Zo zorg je ervoor dat je een All-inclusive garantie krijgt voor 3 jaar. Deze zeer uitgebreide garantie geeft jou het recht op gratis reparatie en vervanging van onderdelen. Zelfs als dit slijtageonderdelen zijn of accu’s.

Leave a Reply