Bosch vaatwasser vrijstaand

Wanneer je al een compleet ingerichte keuken hebt zonder vaatwasser of een keuken waar geen plaats meer is om een vaatwasser in te bouwen, dan is een vrijstaande vaatwasser ideaal om aan je keukenapparatuur toe te voegen. Uiteraard blijft het dan nog steeds belangrijk om rekening te houden met de ruimte die je beschikbaar hebt, hoewel dat door de verschillende formaten die Bosch kan leveren, meestal geen enkel probleem moet zijn.

Robert Bosch GmbH

Bosch is een dienstverlenend en technologisch bedrijf dat internationaal in ongeveer 60 landen opereert en uit verschillende divisies bestaat. Bosch is sterk aanwezig in de industriële technologie, automobieltechnologie, energie- en bouwtechnologie en uiteraard ook in de consumentenproducten.

Welke vrijstaande vaatwassers van Bosch

Voor een vrijstaande vaatwasser kun je in principe overal neerzetten en hoef je dus ook geen kastruimte van je keuken op te offeren. Een standaard model is 60 cm breed, maar als je die ruimte niet hebt, heeft Bosch nog meerdere modellen die je nog steeds de vaat uit handen kan nemen.

Zo heeft Bosch ook een 45 cm model. Van buiten klein, maar ruim vanbinnen. Deze kleinere vrijstaande vaatwasser is vrijwel overal te plaatsen, zelf in de kleinste keuken. Heb je nu echt helemaal geen plekje meer over, zelfs niet voor de 45 cm versie? Niet getreurd, want ook dáár heeft Bosch een oplossing voor.

De oplossing die Bosch voor je heeft is efficiënt, klein en flexibel. Het is het vrijstaande tafelmodel vaatwasser die je gewoon op het aanrecht kunt plaatsen. Een 55 cm brede vaatwasser met hygiënische afwasprestaties die zelfs in de kleinste keuken gebruikt kan worden.

De beste keus maken

Wanneer je van plan bent om een vrijstaande vaatwasser aan te schaffen, zijn er een paar dingen die je je af zou kunnen of moet vragen, zoals bijvoorbeeld het type, de afwerking en uiteraard het formaat. Bosch kan je hier gelukkig prima in ondersteunen en heeft een keuzehulp voor je gemaakt, waarbij je na het beantwoorden van slechts 8 vragen, de juiste keuze kunt maken.

Geen zorgen

We kunnen ons heel goed voorstellen dat je misschien een bepaalde zekerheid wilt hebben. Nu heeft Bosch zeer goede garantievoorwaarden en zeer goede service, maar wil je nóg meer zekerheid dat je altijd een goed werkende vaatwasser in huis hebt, dan zou je voor een BleuMovement abonnement kunnen kiezen. Met een BleuMovement abonnement heb je altijd 100% garantie, een enorm energiezuinige Bosch vaatwasser, gratis bezorging en installatie en gratis reparaties, voor een vast bedrag per maand.

Energie besparen

Met de vaatwassers van Bosch kun je rekenen op de beste resultaten én energie besparing. De PerfectDry vaatwassers gebruiken het natuurlijke zeoliet mineraal en dit mineraal zet luchtvochtigheid om in warme lucht en daardoor zorgt een PerfectDry vaatwasser voor zo’n 20% energiebesparing.

Gemak dient de mens

Voor het gemak bij het inladen, zijn de vrijstaande vaatwassers nog iets flexibeler gemaakt. Door middel van de VarioLade en het VarioFlex-korfsysteem, kun je helemaal zelf bepalen wat er bij jou in je vaatwasser past.

Leave a Reply