AEG vaatwasser inbouw

Denk je een AEG, dan zeg je kwaliteit. Al bijna 150 jaar is AEG toonaangevend in een breed scala van elektronische apparaten. De kracht van innovatie gepaard met Duitse degelijkheid maken de producten van AEG onmisbaar in de een modern huishouden. Innovatie en hoogwaardige kwaliteit zien we ook terug in de inbouwvaatwassers van AEG.

Meer dan een vaatwasser alleen

Met een inbouwvaatwasser van AEG heb je een voorsprong ten opzichte van andere merken. De vaatwassers van AEG zijn namelijk voorzien van de nieuwste technologie en genieten van een verfijnd gebruiksgemak. Je servies komt gegarandeerd als nieuw uit de vaatwasser. Waar een gemiddelde vaatwasser je servies reinigt, zorgen de inbouwvaatwassers ervoor dat je servies wordt verzorgd.

Innovatie

Dankzij jarenlange ervaring en uitvoerig testen weet AEG wat nodig is voor de vaatwasser van de toekomst. Deze technieken zijn uniek en zie je veelal uitsluitend bij AEG. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Comfortlift waarbij je in een handomdraai de onderste lade naar boven tilt zodat je niet meer hoeft te bukken. Zelfs wanneer je onderste lade volledig is gevuld met vaat zal de comfortlift ervoor zorgen dat uit uitladen amper energie kost. De gepatenteerde Proclean techniek bij verschillende modellen zorgt voor een schonere vaat dan ooit tevoren. Door gebruikt te maken van 3 sproeiarmen zal de vaat diep worden gereinigd zonder daarbij kwetsbare items te beschadigen. Zo blijven ook die luxe wijnglazen als nieuw na iedere vaatwasbeurt.

Formaat

AEG-inbouwvaatwassers staan bekend als de meest ruime in haar soort. De XXL-versies hebben zelfs een laadvermogen van 15 couverts, het hoogste aantal in haar klasse. Het maakt daarbij niet uit of je voor veel gasten hebt gekookt of zomaar grote pannen hebt gebruikt. De inbouwvaatwasser van AEG zal ervoor zorgen dat al je vaat smetteloos schoon is. Zelfs met deze extra ruimte zal de inbouwvaatwasser van AEG passen in nagenoeg iedere keuken. De universele pasvorm van zowel de 60cm versie als de 45cm versie is een aanvulling voor iedere keuken.

Verschillende programma’s

Aangekoekt eten in pannen of extra gevoelige vaat? Met de diverse programma’s op de inbouwvaatwassers van AEG weet je zeker dat er voor ieder scenario een oplossing is. Of je nu een Barbecue hebt gehad, mengkomen van het bakken wilt reinigen of de wijnglazen na een feestje wilt schoonmaken. Met de verschillende programma’s op de AEG-inbouwvaatwassers zit je altijd goed. Veel AEG-vaatwassers hebben tevens de optie om de vaat automatisch te drogen. 10 minuten voor het einde van het programma zal de deur geruisloos openen om vervolgens de aanwezige stoom kwijt te kunnen, hierdoor droogt de vaat vele malen sneller en zal je nooit meer hoeven nadrogen met een theedoek.

Leave a Reply