AEG condensdroger

AEG is een merk dat bij velen van ons wel bekend is. Het merk bestaat als sinds 1883 en produceert van allerlei huishoudelijke apparaten in diverse categorieën, denk aan wassen, koken, schoonmaken en meer. Witgoed apparaten en keukenapparatuur is waar dit merk om bekend staat en het bedrijf stelt hoge eisen aan haar huishoudelijke apparaten. Of je nu op zoek bent naar een snoerloze stofzuiger zonder zak of een wasmachine die ervoor zorgt dat jouw kleding langer mooi blijft. Bij AEG ben je aan het juiste adres.

AEG Condensdrogers

Allereerst de vraag, wat is een condensdorger nu precies? En wat is het verschil tussen een condens- en een afvoerdroger? Drogers zorgen er door middel van warme lucht voor dat je jouw kleding direct in de kast kunt leggen. Dit doen ze op verschillende manieren en een condensdroger blaast de vochtige lucht tijdens het droogproces naar buiten. Dit zorgt ervoor dat je was extra snel droogt en een condensdroger droogt jouw kleding over het algemeen sneller dan een andere droger. Een warmtepomp droger gebruikt de vochtige warme lucht opnieuw, waardoor de was dus langere tijd nodig heeft om echt droog te worden. Bij een condensdroger wordt het vocht opgevangen in een daarvoor bestemde condensbak, terwijl een afvoerdroger een slang nodig heeft om het vocht af te voeren. Deze stop je meestal door het raam naar buiten.

Nu we weten wat een condensdroger precies is en waarom dit een goede keuze is, gaan we eens kijken naar de condensdorgers van AEG. Deze zijn extra efficiënt, want in plaats van een droogtijd of droogprogramma te kiezen, past de condensdroger van AEG zichzelf aan, aan de hoeveelheid was in de droger. Op deze manier heb jij nooit meer een vochtige was, die je alsnog moet drogen of waarvoor je opnieuw een heel programma moet aanzetten.

Bij het uitkiezen van een condensdroger van AEG kun je op diverse aspecten letten, zoals natuurlijk de prijs, maar ook de vulcapaciteit, het motortype en de maximale diepte. Het laatste is erg handig als je maar een bepaalde ruimte beschikbaar hebt waar de droger moet komen te staan. De meeste AEG condens drogers beschikken over een grote vul- oftewel laadcapaciteit van 7 of 8 kilo. Dankzij de handige efficiënte functie, kun je met deze grote droger ook kleine ladingen was of een enkele trui drogen. Aangezien deze zich perfect aanpast aan de inhoud. Zo hoef je er niet meer mee in te zitten en kun je zonder schuldgevoel te droger aanzetten voor een kleine lading was. Beter voor het milieu en je portemonnee. Deze techniek wordt overigens de ProSense technologie genoemd en dankzij deze precisie zit jouw was ook niet te lang in de droger, wat er weer voor zorgt dat jouw kleding langer mee gaat en je er langer van kunt genieten. De condensdrogers zijn tevens uitgerust met een ruim display, een startuitstel functie en een omkeerbare deur. Van het laatste kan ik vanuit eigen ervaring melden, dat dit een geweldige uitvinding is. Nooit meer tegen die deur aanlopen en gedoe om de was uit de droger te trekken. De deur is tevens extra ruim, waardoor ook het in- en uitladen van grotere hoeveelheden natte en droge was extra snel gaat. Dat geeft jou weer tijd om andere dingen te doen!

Leave a Reply