Oven schoonmaken met Dasty

Oven schoonmaken met Dasty

De oven reinigen is voor de meeste mensen niet het meest aantrekkelijke klusje. Daarom blijft het vaak zitten en wordt er zo nu en dan een doekje doorheen geslingerd. Het is echter niet al te fris om een oven te laten voor wat het is. Kruimels en vet zullen zich ophopen en vieze luchtjes gaan verspreiden. Beter om na iedere bakbeurt een schoonmaakbeurt te organiseren. Gewoon een sopje maken en de afgekoelde oven aan de binnenzijde afnemen.

Is je oven helemaal aan een schoonmaakbeurt toe, omdat het steeds weer reinigen erbij is ingeschoten? Dan is er een prima middel wat eigenlijk ieder huishouden in de kast moet hebben staan.

Dasty

Dasty is dé ontvetter die kan worden gebruikt voor de harde oppervlakken. Kan voor vele doeleinden worden gebruikt en heeft een krachtige, ontvettende werking. Moeilijk te verwijderen vuil zoals natuurlijke minerale vetten en stofdeeltjes kunnen door Dasty worden verwijderd.

Zeer vervuilde oppervlakken

Zeer vieze oppervlakken zoals bijvoorbeeld de oven kunnen met Dasty worden schoongemaakt. Het is een perfect middel voor in de keuken maar kan ook worden gebruikt op tuinmeubels, grills, rolluiken enz.enz. Alles wat van hard materiaal is gemaakt (plastic en metaal) is gebaat met een schoonmaakbeurt met Dasty. Een slimme ontvetter die betaalbaar en zuinig is in gebruik.

Spuit de Dasty op de oppervlakken van de oven en laat een minuut of 5 inwerken. Daarna naspoelen met schoon water.

Eigenschappen Dasty

Dasty is eigenlijk de droom van iedere huisvrouw. Je bent nel klaar met schoonmaken en alles blinkt je tegemoet. Dit schoonmaakmiddel heeft meervoudige toepassingen en kan voor verschillende schoonmaakklussen worden gebruikt. Vooral de krachtige ontvettende werking zorgen voor het gemak van schoonmaken. Dasty heeft een formule zonder oplosmiddelen. Ook zal onmiddellijk de kwaliteit van dit product worden waargenomen…kortom een functioneel schoonmaakmiddel waar je veel plezier van hebt tegen een betaalbare prijs.

Verkleuringen

Wanneer een gekleurd oppervlak moet worden gereinigd is het verstandig om op een onzichtbaar plekje Dasty even uit te proberen. Dasty kan namelijk op sommige oppervlakken verkleuringen veroorzaken. Verstandig om even op kleurechtheid te testen. RVS oppervlakken kunnen het beste worden behandeld met Dasty RVS Professional.

Voor iedere schoonmaakklus

Dasty classic kan voor vele doeleinden worden gebruikt. Het wereldberoemde schoonmaakmiddel heeft echter nog een groot aantal broertjes en zusjes die specifiek kunnen worden gebruikt voor bepaalde klussen. Zo is er bijvoorbeeld een speciale badkamerreiniger. Deze is speciaal ontwikkeld om de oppervlakken in de badkamer te reinigen. De vernieuwde zuurvrije formule zorgt voor een aangename geur en heeft een ontsmettende werking. Het gebruik is simpel. Op het oppervlak spuiten en met een vochtig doekje afnemen. Bevat de badkamer hardnekkig vuil, laat dan een aantal minuten inwerken en daarna afspoelen. Ook het toilet kan prima met deze badkamerreiniger worden schoongemaakt.

Dasty ontvetter is verkrijgbaar in grootverpakkingen. Wanneer je een Dasty voordeelpack besteld, wat bestaat uit 1 spuitfles en twee navullingen, wordt er gratis een set schoonmaakhandschoenen en schoonmaaksponzen bijgeleverd.