De beste manieren om je ramen schoon te maken

De beste manieren om je ramen schoon te maken

Als je je de ramen aan de buitenkant van je huis schoonmaakt, moet je het raam zelf en alle horren die je hebt geïnstalleerd schoonmaken, omdat het schoonmaken van het raam, maar niet het scherm, er alleen maar toe zal leiden dat het raam weer heel snel vies wordt. Begin met het verwijderen van spinnenwebben die je ziet met een bezem of iets dergelijks. Verwijder vervolgens de horren en maak ze schoon door ze af te spuiten met een tuinslang of door ze te wassen met een oplossing van zeep en water, die vervolgens wordt schoongespoeld. Daarna kun je de ramen schoonmaken. Een reformladder kopen is hiervoor zeker nodig als je ook de ramen op de bovenverdieping wilt reinigen. Gebruik vervolgens de onderstaande manieren om het glas echt perfect schoon te krijgen.

Azijn

Je kunt geld uitgeven aan glazenwassers, maar een van de beste streeploze glazenwassers van allemaal is witte azijn. Meng azijn en gedestilleerd water in een 50-50 oplossing en je zult versteld staan ​​van de resultaten. Als je je zorgen maakt over de azijngeur, maak je dan geen zorgen meer. Het zal snel verdwijnen en je hebt een kristalhelder zicht door je ramen.

Gedestilleerd water

Een reden waarom ramen strepen hebben, is vanwege de mineralen in hard water. Als je in een gebied woont waar je leidingwater hard is, kan het bijna onmogelijk zijn om streeploze ramen te krijgen als je afhankelijk bent van water en een verdunde reinigingsoplossing. Probeer gedestilleerd water te gebruiken en je krijgt waarschijnlijk betere resultaten, ook als je telescoopladders aanbiedingen hebt gebruikt om de bovenste ramen in je huis te reinigen.

Zeep

Zeep is geweldig voor het schoonmaken van sommige dingen, maar het is niet zo geweldig voor het schoonmaken van ramen. Als je absoluut zeep moet gebruiken om een ​​plakkerige vlek van je ramen te krijgen, gebruik het dan spaarzaam. Als het water waarin je de zeep mengt een zeepachtig schuim aan de bovenkant heeft, heb je te veel gebruikt. Je kunt het vet wel verwijderen, maar je laat zeepstrepen achter.

Doek

Als al het andere niet lukt, moet je misschien wat strepen uit je ramen poetsen. Gebruik een zeem- of microvezeldoek voor het beste resultaat, maar als je die niet in de buurt hebt, volstaat een zachte doek. Gebruik een droge doek en je kunt de strepen uit je ramen poetsen.

Krant

Een wisser is misschien niet het beste gereedschap voor de klus op kleinere binnenramen. Probeer in plaats daarvan een krant te gebruiken voordat je rollen keukenpapier gaat kopen. Krant is een beproefde manier om streeploze ramen te krijgen wanneer je je zeepstrepen eraf moet vegen.

Het kan je worden vergeven dat je het lappen van de ramen uitstelt als je in het verleden consequent streperige resultaten hebt behaald. Nu je weet hoe je streeploze glazenwassers kunt krijgen, hoef je de klus niet meer uit te stellen. Blijf op de hoogte van je glazenwassen. Het werk wordt gemakkelijker en je hoeft geen zwarte strepen weg te vegen die op je kozijnen lopen.