Pluisjes verwijderaar

Eén van de meest vervelende dingen die kunnen gebeuren tijdens een wasbeurt, zijn pluisjes in de was. Pluisjes kunnen loskomen van bepaalde kledingstukken maar ook ontstaan wanneer je per ongeluk een papieren zakdoekje in een broekzak hebt laten zitten. Wat een drama! Je wasgoed zit helemaal onder en vooral wanneer je net een was hebt gedraaid met donkere broeken is dit erg vervelend.

Ook het loskomen van pluisjes die in de deurrubbers zitten kunnen bij een volgende wasbeurt door de machine gaan zweven en op je kleding gaan zitten. En wat te denken van vezeltjes die van oude handdoeken afkomen ? Deze kunnen je wasgoed ook bepluizen.

Het is natuurlijk beter om pluizen op kleding te voorkomen. Een methode om minder pluisjes te krijgen is, niet meer zo vaak wassen van vooral je donkere kleding. Probeer zo nu en dan je kledingstukken in de frisse lucht te hangen. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat je een trui of broek draagt die onfris ruikt. Dan is het inderdaad tijd voor een wasbeurt.

Droogtrommel

Door wasgoed in de droogtrommel te drogen zal deze sneller slijten en zullen er draadjes loslaten. Het is echter ook weer zo dat een broek die onder de pluizen zit meestal zonder pluisjes uit de machine komt. Wasgoed kan echter het beste buiten in de wind worden gedroogd.

Droog je het wasgoed altijd in de droger, verwijder dan steeds de pluisjes uit het filter. Deze kunnen namelijk, bij een filter die niet schoon is, op het wasgoed terechtkomen.

Rubberen handschoen

Maak een rubberen huishoudhandschoen een klein beetje vochtig en ga stevig strijkend over de stof met pluizen. Ook om haren van huisdieren te verwijderen is dit een prima manier.

Wol

Wollen kleding kan na verloop van tijd heel erg gaan pluizen (pillen). Leg het kledingstuk in de vriezer en je zult zien dat er minder pluizen zijn.

Panty

Heb je per ongeluk een papieren zakdoekje met je was meegedraaid? Wat een ellende…alles zit onder de witte pluisjes. Draai de was nog een keer en stop een oude nylonkous bij de was. Pluisjes worden door de panty aangetrokken en blijven er aan kleven.

Er zijn een groot aantal producten verkrijgbaar die pluizen verwijderen. Hieronder een aantal artikelen waarvan je er eigenlijk eentje nodig hebt in het huishouden.

Philips kledingontpluizer

Voor effectieve pluisverwijderaar is dit artikel een prima apparaat. Gebruiksvriendelijk met een groot mesoppervlak waarmee je een groot gebied kunt bereiken. Stofpluisjes van verschillende groottes worden effectief uit de stof verwijderd.

De mesjes draaien 8800 toeren per minuut. Je bent snel klaar. Een opvankbakje zorgt voor gemakkelijke verwijdering en legen. Zelfs uit super kwetsbare stof kunnen met dit product pluisjes worden verwijderd. Gemakkelijk te reinigen met meegeleverd borsteltje en inclusief 2 Philips AA-batterijen.

Pluizenverwijderaar voor tapijt en kleding

Een uiterst handige ontpluizer die je gewoon overal mee naar toe kunt nemen. Is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal. Het splintervrije houten handvat ligt erg fijn in de hand en de duurzame kop is gemaakt van koper.

Kan gebruikt worden om pluizen maar ook honden- en kattenharen te verwijderen. Jassen, tapijt maar ook bekleding van stoelen en andere meubels worden moeiteloos pluisvrij gemaakt.

Herstelt kleding en stoffen en laat weer een frisse uitstraling zien.

Pluisrollers

Superhandig en betaalbaar zijn  kledingrollers. Geschikt om haren en pluisjes te verwijderen van kleding maar ook van je stoffen bankstel. Je neemt dit artikel gemakkelijk mee en is geschikt om regelmatig te gebruiken. Wordt verkocht met 6 navullingen.

Igor Ecom ontpluizer

Wil je snel en efficiënt haren en pluisjes van kleding verwijderen dan is dit product dé oplossing. Eenvoudige verwijdering en aan beide kanten te gebruiken. Gemakkelijk te legen en herbruikbaar. Kan aan beide kanten worden gebruikt en is geschikt voor elke textielstof. Ook voor de verwijdering van haar is dit een efficiënt product.