Kärcher raamwisser window vac

Kärcher raamwisser window vac

Wil je de ramen wassen als een echte professional? Ga dan voor een Kärcher window vac raamwisser. Deze handige window vac zorgt voor streeploos schone ramen zonder al teveel moeite.

Hoe werkt de Kärcher window vac raamwisser

De Kärcher window vac raamwisser is een vrij eenvoudig apparaat om te gebruiken. Je sproeit een schoonmaakmiddel op het raam wat je wil reinigen. Je maakt vervolgens het raam schoon met de Kärcher raamwisser. Al het vuil zuig je vervolgens op met de window vac.

Voordelen van de Kärcher raamwisser window vac

De Kärcher window vac biedt een aantal grote voordelen ten opzichte van ‘ouderwets’ ramen wassen. Deze methode is ten eerste een stuk sneller dan traditioneel schoonmaken van de ruiten. Het apparaat laat gegarandeerd geen strepen achter op het raam. Een ander voordeel is dat er geen waterdruppels achterblijven. Erg prettig wanneer je hard water hebt. Zo blijven er geen kalkspetters achter om het raam.

Wat wij ook erg prettig vinden aan de Kärcher window vac is dat deze inzetbaar is op een groot aantal oppervlakken. Als het oppervlak maar glad is! Denk hierbij aan de tegels, de douchecabine en de spiegel. Een perfecte hulp voor in de badkamer dus.