Hg ramen wassen

Inleiding

Ramen wassen is niet altijd even leuk, maar het is wel één van die dingen die we allemaal moeten doen. Gordijnen dicht, zeem in de hand en gaan! Maar hoe zorg je ervoor dat je ramen perfect schoon zijn zonder dat er strepen ontstaan? In dit artikel geven we je de beste tips en tricks om jouw ramen met HG producten weer te laten blinken!

Stap 1: HG Raamreiniger

Als je op zoek bent naar de beste manier om je ramen te reinigen, dan is HG Raamreiniger dé oplossing. Deze krachtige reiniger verwijdert gemakkelijk alle vetten, roet en andere aanslag van je ramen. Zorg dat je de reiniger gelijkmatig over het raam verspreidt. Hiervoor kun je bijvoorbeeld een spons of zachte doek gebruiken. Laat de raamreiniger even inwerken en spoel daarna de ramen af met water.

Stap 2: HG Glas & Spiegelspray

Heb je geen zin om je ramen na het reinigen nog extra na te spoelen? Dan is de HG Glas & Spiegelspray een goede optie! Deze spray laat je ramen absoluut schitteren! Maak de ramen eerst schoon met HG Raamreiniger en spuit daarna een beetje HG Glas & Spiegelspray op de ramen. Veeg met een microvezeldoek de ramen droog en geniet van het prachtige resultaat!

Stap 3: HG Krachtige Glazenwasser

Heb je te maken met hardnekkige vlekken op je ramen en krijg je die met de HG Raamreiniger niet weg? Dan is de HG Krachtige Glazenwasser de oplossing voor jou! Deze reiniger bevat speciale vuilafstotende bestandsdelen en verwijdert moeiteloos vet, aanslag, vliegenvuil en andere vlekken.

Stap 4: HG Kalkweg Schaumspray

Kalkaanslag op je ramen? Dat wil je niet! Gelukkig heeft HG daar het perfecte product voor: HG Kalkweg Schaumspray. Spuit de schaumspray op de ramen, laat het even intrekken en veeg het daarna droog met een microvezeldoek. En voilà, de kalkaanslag is verdwenen!

Stap 5: HG Professionele Kozijnreiniger

Juist de kozijnen willen er nog weleens bij inschieten tijdens het ramen wassen. Maar ook voor de kozijnen heeft HG een product ontwikkeld: de HG Professionele Kozijnreiniger. Met deze reiniger verwijder je eenvoudig alle vuil, vliegenresten en ander hardnekkig vuil van de kozijnen. Let op: gebruik dit product alleen op niet-gelakte kozijnen.

Stap 6: HG Glazenwasser

Wil je écht professioneel aan de slag? Dan is de HG Glazenwasser-set wat voor jou! Deze set bevat een wasborstel en raamwisser. Maak eerst je ramen schoon met HG Raamreiniger en maak vervolgens gebruik van de HG Glazenwasser-set voor een streeploos resultaat!

Stap 7: HG Kunststof Vliegenraam Reiniger

Heb je vliegenramen en zitten deze onder een laagje viezigheid? Dan is de HG Kunststof Vliegenraam Reiniger dé oplossing. Deze reiniger verwijdert moeiteloos alle vuil en laat je vliegenramen weer blinken als nooit tevoren.

Stap 8: HG Rolluikenreiniger

Als laatste product in ons rijtje hebben we de HG Rolluikenreiniger. Rolluiken zijn vrij lastig schoon te maken, maar met deze reiniger is het een fluitje van een cent. Spray de rolluiken in met de reiniger en veeg het vuil eraf met een zachte doek of spons. Zo simpel is het!

Conclusie

Als je op zoek bent naar de perfecte manier om je ramen en andere raampartijen weer te laten blinken, dan hoef je niet verder te zoeken. Met de uitgebreide lijn aan HG producten kun je iedere vuile raam aan. Of het nu gaat om kalkaanslag, vet of andere aanslag, HG heeft een oplossing voor je!

Veelgestelde vragen

1. Kan ik alle HG producten gebruiken op alle soorten ramen?
– Ja, maar voorzichtigheid is geboden bij niet-gelakte kozijnen.

2. Zijn HG producten milieuvriendelijk?
– Ja, HG streeft ernaar om milieubewuste producten te maken.

3. Hoe vaak moet ik mijn ramen schoonmaken?
– Het ligt eraan hoe snel je ramen vies worden, maar eens per kwartaal is wel zo fris.

4. Hoe kan ik voorkomen dat er strepen op mijn ramen ontstaan?
– Gebruik een goede raamreiniger en veeg de ramen droog met een microvezeldoek.

5. Zijn HG producten duur?
– Nee, vergeleken met andere glasreinigers zijn HG producten zeer betaalbaar.