Siemens vaatwasser

Siemens is al zo’n 150 jaar het meest breed georiënteerde bedrijf in de technologische vooruitgang van huishoudelijke apparaten. Zij ontwikkelen al jarenlang de nieuwste technologieën om hun producten zo vooruitstrevend te houden. Van ziekenhuis apparatuur tot communicatiemiddelen. En van televisies tot vaatwassers. Siemens beschikt over vele expertises, maar is vooral gericht op de huishoudelijke gemakken.

De ideale hulp bij het afwassen

Zo zijn ook vaatwassers zijn een ideale toevoeging in elk huishouden. Nooit meer alle vieze borden, glazen en bestek per stuk afwassen en afdrogen. Hoe prettig is het om alle vaat in de vaatwasser te plaatsen en daarna lekker op de bank te gaan zitten, terwijl jouw vaatwasser het harder werk verricht?

Maar voordat je een vaatwasser aanschaft, moet je eerst kiezen welke het beste bij jou past. De keuze is zeer ruim en er zijn allerlei variaties in de grootte en extra functies. Zo zijn de wasprogramma’s voor alle vaatwassers grofweg hetzelfde, maar heeft de ene vaatwasser net een sneller spoelprogramma dan de andere. Of zit er een verschil in het energie- of waterverbruik.

Een zoektocht naar de vaatwasser die bij jou past

Bij het zoeken naar de juiste vaatwasser kan je het beste beginnen met te kijken naar hoeveel capaciteit je nodig hebt. Is het een vaatwasser voor een tweepersoonshuishouden, waarbij het voldoende is om om de dag of één keer per dag te draaien. Of is het voor een groot gezin, waarbij de vaatwasser soms wel 2 tot 3 keer per dag moet draaien. Of wil je graag ook onhandige vormen als grote pannen kwijt?

Voor de lage capaciteit is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een kleine vaatwasser. Deze kan je plaatsen op een kastje of op het aanrecht en bevat ongeveer een kwart van de inhoud vergeleken met een reguliere maat.

Jouw voorkeuren helpen in de zoektocht

Bij de meeste vaatwassers zijn de wasprogramma’s grofweg hetzelfde. Verschil tussen typen zit meestal in tijdsduur, energieverbruik en waterverbruik. Het is dus handig om vooraf ook te bepalen welke programma’s jij het meeste zal gebruiken. Op basis hiervan kan je dan zoeken naar de meest zuinige of juist de snelste. Dit is volledig afhankelijk van jouw voorkeuren.

Een laatste onderdeel waar sommige kopers ook naar kijken is het uiterlijk. Tegenwoordig zijn de meeste vaatwassers voorzien van een mooi uiterlijk. En afhankelijk van de prijsklasse varieert dit. Kijk wat het beste past in jouw keuken.
En gaat het om een inbouwvaatwasser, dan heb je weer een beslissing minder te maken. Aangezien het keukenpaneel tegen de klep aan wordt bevestigd.

Bij aankoop van een Siemens vaatwasser zit je dus in de goede hoek. Het zijn enkel de kleine voorkeuren waarop je je keuze moet baseren. Wil je liever energiezuinig of kies je voor korte maar krachtige programma’s? Bekijk het assortiment en geniet binnenkort van de voordelen van een vaatwasser!

Leave a Reply