Rowenta steelstofzuiger

Rowenta is al sinds 1909 een gerenommeerd merk. In 1884 richtte Robert Weintraud, een industrieel uit Offenbach, de onderneming Weintraud & Co GmbH op, die kantoorbenodigdheden, rookartikelen, lampen en klokken produceerde. In december 1909 richtte hij het merk Rowenta op, geïnspireerd door zijn naam.

Rowenta groeit snel dankzij zijn strakke ontwerp en hoogwaardige producten. Met huishoudelijke apparaten die zijn uitgerust met de modernste technologie, lanceert het met succes nieuwe producten.

De beste zorg voor je wasgoed en je huis

Uit verschillende studies blijkt dat mensen voor huishoudartikelen op zoek zijn naar vernieuwing. Toestellen die hun werk vergemakkelijken en professionele resultaten geven. Dit geldt des te meer voor de was en het weghouden van stof uit je huis.

De steelstofzuigers van Rowenta

De Rowenta stofzuigers zijn ontworpen met een eenvoudig ontwerp, met kleuren die niet schreeuwerig zijn – om aan elke persoonlijke smaak te voldoen. Natuurlijk is dit detail subjectief, maar het merk is altijd voorzichtig om dit detail niet te verwaarlozen.

Ook de steelstofzuigers die nu meestal draadloos zijn, zijn elegant en verfijnd. Bij veel modellen blijft het filter zichtbaar in een doorzichtige box.

De functies van steelstofzuigers zijn technologisch geavanceerd en ontworpen door de professionals van Rowenta. De koppelingen zijn van goede kwaliteit en de gebruikte materialen zijn robuust en goed ontworpen: een pluspunt ook voor de knoppen, die onmiddellijk reageren op manuele druk zonder enige inspanning.

Een van de top-eigenschappen van de steelstofzuiger is zijn gewicht: bedenk dat hij met zijn twee tot drie kilogram zonder enige moeite overal mee naartoe kan worden genomen, van de ene kamer naar de andere of, nog beter, als je huis is opgedeeld in verdiepingen (met trappen die elke dag moeten worden schoongemaakt).

Het moet ook gezegd worden dat de steelstofzuigers van het toonaangevende merk Rowenta geen extra accessoires hebben, waardoor je met zijn unieke borstel alle oppervlakken in huis kunt reinigen.

De snoerloze modellen hebben een autonomie van maximaal 45 minuten. Rowenta heeft voor dit product een 22 Volt lithium-ion batterij ontworpen, gemakkelijk uitneembaar en oplaadbaar in maar vier uur.

Hoe kan ik het oplaad/autonomie niveau zien? Op de behuizing van de stofzuiger bevindt zich een centraal geplaatste led met kleuren die veranderen naargelang de boodschap:

  • Geen ledlampje – stofzuiger uit;
  • Blauw LED licht – batterij vol;
  • Oranje ledlampje – batterij bijna leeg;
  • Rood ledlampje – batterij bijna leeg, moet opgeladen worden.
  • Al het vuil wordt opgesloten in het gemakkelijk wasbare filter dat met één enkele beweging kan worden verwijderd, zodat het snel kan worden gereinigd. De filter kan onder stromend water gewassen worden.
  • De capaciteit is 0,5 liter (gemiddeld in vergelijking met andere steelstofzuigers), dus niet geweldig, maar toch hoge prestaties.

 

Leave a Reply