Miele stofzuiger

Miele is een Duits merk dat gespecialiseerd is in high-end stofzuigers en grote apparaten. Het is misschien wel een van de beste apparaatmerken ter wereld.

Topkwaliteit

Als we het hebben over high-end, dan zit je met MIELE aan de top van de mand. Om een voorbeeld te geven: testbedrijven hebben de duurzaamheid van een van hun wasmachines getest. Het duurde meer dan 5000 cycli, wat overeenkomt met een gebruiksduur van 20 jaar. Dat is ruim 8 jaar langer dan andere fabrikanten.

MIELE heeft zijn ontwikkeling daarom op verschillende gebieden gericht: de levensduur van zijn machines voor een zo lang mogelijke levensduur, productinnovatie, duurzame ontwikkeling en vooral design.

De verschillende stofzuigermodellen van MIELE

Miele biedt je stofzuigers met verschillende configuraties. Het ideale model voor jou hangt af van jouw behoefte en persoonlijke voorkeuren. Hier is een overzicht:

 • Busstofzuiger: Veelzijdig klassiek model
  Een busstofzuiger heeft de klassieke vorm van een slee en volgt je moeiteloos door de kamer op zijn handige zwenkwielen. Het gewicht van het apparaat rust bijna volledig op de grond. Hierdoor is het ook mogelijk om grote oppervlakken comfortabel te stofzuigen.
 • Steelstofzuiger: gemakkelijk wendbaar en lichtgewicht
  Dankzij hun compacte constructie zijn deze apparaten bijzonder geschikt voor drukke ruimtes. De steelstofzuigers van Miele zijn gemakkelijk te vervoeren en hebben weinig opbergruimte nodig. In gebruik houd je de steelstofzuiger vóór je lichaam.
 • Draadloze stofzuiger
  Draadloze stofzuigers worden snel geactiveerd. Je hoeft ze niet aan te sluiten en dat zorgt voor maximale flexibiliteit. De bufferbatterij maakt het mogelijk om grote oppervlakken zonder enige onderbreking schoon te maken.
 • Aspiraat robot: schoon, nauwkeurig, efficiënt, perfect
  Batterijgevoede robotstofzuigers werken volledig autonoom, ook tijdens je afwezigheid. Zo oriënteert de Miele Scout RX3 zich perfect in de ruimte en vermijdt hij obstakels met behulp van camera’s en sensoren. Dankzij intelligente navigatie werken deze robots efficiënt en diepgaand, zelfs onder veel meubels.

Voor- en nadelen van Miele-stofzuigers

Voordelen

 • Miele stofzuigers bieden een ruime keuze aan stand-alone en bus modellen, waaronder de nieuwe Galaxy S5 en S4 serie met 1200 W motoren.
 • Revolution 500 heeft een krachtige 1600 W motor en is zeer veelzijdig met 2 motoren.
 • Er is een centrale motor en een tweede motor in de kop om een borstel aan te drijven die het tapijt efficiënt reinigt.
 • Tapijtreiniging is zo eenvoudig en efficiënt, en vooral goed voor hoogpolige tapijten waar standaard tapijtreinigers moeite mee hebben.
 • Als je op zoek bent naar iets lichters en kleiners, dan is de S200 door zijn vorm en formaat krachtig. Hij heeft een motor van 100 W met een elektrische borstel die extra vermogen levert voor het wassen van diepe vloerkleden.
 • De S200 compact heeft een blaasfunctie die het gemakkelijk maakt om moeilijk bereikbare plaatsen schoon te maken. Dit is mogelijk een van de beste lichtgewicht stofzuigers die er zijn.
 • Alle MIELE stofzuigers worden geleverd met compleet gereedschap voor gordijnen, stoffering, plinten en pakkingen. Ze zijn geschikt om onder meubels te stofzuigen die niet kunnen worden verplaatst. Sommige modellen stofzuigers kunnen worden omgebouwd om onder trappen en meubels, maar ook stoffering en gordijnen te kunnen reinigen.
 • De steelstofzuigers zijn verkrijgbaar in 2 modellen, de serie 180 en 160.
 • De 160 serie zijn bezemzuigers geschikt voor boten, kleine ruimtes en stacaravans.
 • Ze zijn krachtig, met verwisselbare handgrepen en kunnen gemakkelijk in een cilinder worden veranderd.
 • De S180-serie heeft verschillende snelheidsregelaars met luchtstroomindicatoren en is ontworpen voor grotere woonruimtes met harde vloeren en tapijt.

Leave a Reply