dyson stofzuiger

dyson stofzuiger

De meest populaire stofzuiger zonder snoer is op dit moment toch wel de Dyson stofzuiger. Vooral omdat de Dyson snoerloos is zijn er enorm veel voordelen. Je komt vrijwel op alle plekken in huis, zonder dat je wordt belemmerd door een snoer wat te kort is. Dyson heeft krachtige stofzuigers die een goed hulp zijn in het huishouden. En niet alleen binnenshuis maar ook de binnenzijde van een auto stofzuigen heeft enorm veel voordelen. Het enige waar je rekening mee moet houden is, dat de stroom op een gegeven moment op is. Dan moet de stofzuiger weer worden opgeladen.

Waarom stofzuigen?

Stofzuigen zorgt er voor dat vuil en stof worden verwijderd. Een leuke bijkomstigheid is, je komt gemakkelijk aan je 30 minuten lichaamsbeweging wanneer je dagelijks je woning zuigt.

Wanneer je last hebt van hooikoorts of stofallergie dan wordt door stof te zuigen pollen en dierenharen verwijderd.

Dagelijks stofzuigen zorgt er voor dat stof zich niet zal ophopen en je huis er altijd spic en span uitziet.

Vooral het stofzuigen met een Dyson is ontspannen schoonmaken. Je klikt de stofzuiger op simpele manier van de oplader en kunt direct aan de gang. Een heerlijk apparaat wat je snel pakt en wat er voor zorgt dat je snel klaar bent.

Vooral wanneer er huisdieren aanwezig zijn is stofzuigen met de juiste stofzuiger een must. Het scheelt enorm wanneer je elke dag zuigt. Dyson heeft een aantal producten, die helemaal geschikt zijn om op functionele wijze dierenharen op te zuigen.

Dyson V10 Animal

Deze snoerloze steelstofzuiger is speciaal ontwikkeld om op grondige wijze huisdierenhaar te verwijderen. Beschikt over drie vermogensstanden. Zo kun je zelf de zuigkracht bepalen. De energie van een opgeladen stofzuiger kan tot 60 minuten constant zuigen worden gebruikt. De fijnste stofdeeltjes worden verwijderd. Dit is vooral prettig wanneer er sprake is van allergie. Kleding, meubels, autostoelen en vele andere oppervlakken kunnen worden behandeld met de meegeleverde accessoires. Elk hoekje kan worden bereikt. Ben je klaar met stofzuigen, dan heb je slechts één simpele handeling nodig om het vuil te verwijderen.

Dyson is een geweldig schoonmaakproduct op het gebied van stofzuigers. Dyson heeft een breed assortiment steelstofzuigers en zuigers met en zonder stofzuigzak. De cyclonische filters behouden een grote zuigkracht, ook wanneer de stofbak helemaal vol is. Snoerloos apparaat, dus gemakkelijk te pakken en te gebruiken. Elke stofzuigklus wordt een leuke klus omdat je snel klaar bent. Hoe hoger het getal achter de V, hoe beter de accu werkt en hoe langer de accuduur zal zijn.

De V15 een topklasse stofzuiger

Een goed voorbeeld van een slimme steelstofzuiger is de V15. Deze Dyson V15 Detect Absolute heeft een accu die zeker één uur lang optimale zuigkracht bied. Je kunt dus én de bovenverdieping én de benedenverdieping stofzuigen. Het LCD scherm laat zien wat de resterende accuduur is. Ook kun je aflezen welk vuil er precies wordt opgezogen. Zijn het normale stofdeeltjes, pollen, huisstofmijt of allergenen? De sensor laat het weten. De stofzuiger past zijn zuigkracht hier op aan. Meerdere accessoires zorgen er voor dat je alles prima kunt reinigen. Bekleding van je auto, bankstel en zelfs je gordijnen kunnen worden schoongemaakt met de bijgeleverde benodigdheden.

 

 

 

 

Leave a Reply