Brother naaimachine

Naaien is altijd al heel erg populair geweest. De trigger begon in de 18e eeuw van de textiel revolutie.De naaimachine diende zich aan en het traditionele maakte plaats voor industrie. Velen, man en vrouw had simpele en snelle toegankelijkheid tot een naaimachine. Dit vanwege de ontstane mogelijkheid om een naaimachine te huren of er op huurkoop eentje aan te schaffen. Voor naaisters ging er een wereld van mogelijkheden open, die zondermeer werd benut.

Tegenwoordig is naaien nog steeds een professionele bezigheid. Voor weer anderen is het een manier om te ontspannen en creatief bezig te zijn. Een naaimachine is ook gewoon heel handig om in huis te hebben. Denk maar aan het verkorten van een broek of rok, zonder daarvoor naar de modist of kleermaker te stappen. Denk ook aan het plaatsen van een zoom in een gordijn of tafelkleed. Een naaimachine is tegenwoordig een waar hebbeding en daarom op maat te verkrijgen.

Brother A-serie

Een eenvoudig en snel te gebruiken naaimachine is daarom een must have. De Brother naaimachine is daarom speciaal ontwikkeld om in deze behoefte te voorzien. De Brother A-serie is met de handige functies snel en eenvoudig te bedienen. De verschillende stoffen zoals denim, stretch maar ook tule zijn daarom ongelooflijk makkelijk te naaien. De Brother Innov-is A16 is een eenvoudige machine, goed voor de beginneling. Je kunt er de kneepjes van het vak mee leren. Met de draaiknop kunnen de steken snel worden gekozen. De snel verwisselbaar spoel en technologie voor naaldrijging zorgen ervoor dat je snel kunt beginnen aan je naai-werkzaamheden.

De Brother Innov-is A50 is bestemd voor de iets wat professionelere naaiers. De machine beschikt over meerdere voorgeprogrammeerde steken waardoor meer mogelijkheden voor het naaien mogelijk zijn. De draaiknop is elektronisch en geeft u de mogelijkheid te kiezen uit maar liefs 50 steken. Deze steken zijn duidelijk op het LCD-scherm af te lezen.

De Brother Innov-is A60 behoort tot de special edition machine die 60 steken voorgeprogrammeerd heeft. De machine is voorzien van een harde beschermkap en is daarom makkelijk te transporteren. Het LCD-scherm is iets groter dan zijn voorgangers en de informatie wordt er makkelijk vanaf gelezen. De informatie is overigens iets uitgebreider, zo kan worden afgelezen welk voetje bij een specifieke steek nodig is. Andere technologien zijn: snelle naaldrijgingstechnologie, boven geladen spoeltje, verstevigingssteektoets en een regulator voor de draadspanning. Hierdoor wordt het maximale op het gebied van de naairesultaten bereikt.

De Brother Innov-is A80 is er eentje van licht gewicht. Evenals zijn voorganger, de A60 is de A80 voorzien van een harde beschermkap. De machine is voorzien van 80 voorgeprogrammeerde steken en 8 automatische 1-staps- knoopsgaten. Met een groot en helder LCD- scherm is alle informatie duidelijk weergegeven. De A80 kan met als zijn features trots het ultieme apparaat voor de professionele, creatieve en doelgerichte ontwerper worden genoemd.

Ongeacht je een professionele carriere dan wel slechts als hobbyist een naaimachine wenst aan te schaffen, is de aanschaf van een Brother naaimachine voor jou een mooie hebbeding. Aan de hand van je budget en je intentie heb je de mogelijkheid om een Brother naaimachine op maat aan te schaffen.

Leave a Reply