Beko warmtepompdroger

Dat we in een uitdagende tijd leven, is niets nieuws onder de zon. Desondanks dient niet alleen maar gemak de mens, maar ook efficiëntie. Daarom is de aanschaf van een warmtepompdroger niet eentje die velen hun wenkbrauwen doet fondsen. Een wasdroger zorgt er immers voor, dat het hectische leven van vooral jongere gezinnen wordt vergemakkelijkt. Voor de meesten onder ons wordt daarom een enorme afweging gemaakt om tot een duurzame keuze te komen. In deze blog wordt de warmtepompdroger van het merk beko besproken.

Beko warmtepompdroger

De Beko warmtepompdroger is een der populairste onder de merken. Dit, vanwege het feit dat wel 50% minderenergie wordt bespaard in vergelijking met de traditionele condensdroger. Dit maakt het item tot een van de zuinigste op de markt.

Voordelen van de Beko warmtepompdroger

De Beko warmtepompdroger brengt vele voordelen met zich mee. Dit is dan ook de reden om het aan te schaffen. Voor het gemak zijn 4 redenen op een rijtje gezet die doorslaggevend zijn geweest bij de vele Beko warmtepompdroger aanschaffen. Ten eerste, de droger staat erom bekend, zeker gemiddeld 50% minder energie te verbruiken dan de traditionele condensdroger. Ten tweede, anders dan bij de condensdroger komt bij het drogen minder geluid vrij en worden de buren er gelukkigerwijs niet aan herinnerd dat je kleren aan het drogen bent. Hoe geruststellend is het daarnaast niet, als je geconfronteerd raakt met een enorm voordeel op het vlak van de levensduur? Los van het feit dat de energierekening voor de helft omlaag gaat, is als derde voordeel opgenomen dat je voor zeker 15 jaar niet hoeft te denken aan het aanschaffen van een nieuwe droger. Niet gek dat je er zeker 1100 euro voor neer moet tellen, maar de moeite waard. Ten vierde: wasdrogers staan er bekend om het uitdrogen van onderdelen zoals rubbers en het krimpen van kledingstukken. Dit is bij de beko warmtepompdroger niet het geval omdat de temperatuur vele malen lager ligt dan de traditionele wasdroger. Hierdoor is de kans op het verschrompelen van onderdelen en het krimpen van kledingstukken aanzienlijk kleiner. Ook de ruimte waar je droger staat is minder warm waardoor ook minder vocht in de ruimte wordt opgeslagen. ZO wordt ook condens en schimmelvorming voorkomen.

Dat je voor het aanschaffen van een Beko warmtepompdroger iets wat in je buidel moet tasten, is de kei harde realiteit. De andere realiteit is ook, dat je er op lang termijn veel goedkoper en voordeliger vanaf komt. Immers, zonder lawaai de kleren laten drogen is op zich, heerlijkheid. Het is daarom de moeite waard om bijvoorbeeld ook een aflossingsregeling te treffen als het op de andere manier niet direct lukt. Sparen totdat je het volledig bedrag aan een kant hebt, is ook de moeite waard. Veel plezier met de nieuwe super droger.

Leave a Reply