Beko vaatwasser

Wanneer je lekker in de keuken bezig bent kom je vaak handen tekort en na het bereiden van een super maaltijd kijk je nog eens om je heen en blijkt het dat je veel meer potten, pannen en schaaltjes hebt gebruikt dan je had gedacht. Dan is het prettig om een goede vaatwasser te hebben die je veel werk kan besparen. Gelukkig heeft Beko zeer goede vaatwassers die je daar perfect bij kunnen helpen.

Wie is Beko

Beko is een merknaam van het productiebedrijf Arçelik A.Ş. en is onderdeel van de Turkse Koç Holding, een merk dat consumentenelektronica en huishoudelijk apparatuur maakt. In 2004 heeft Beko Elektronik het Duitse merk Grundig gekocht en samen met het Turkse witgoed en elektronica bedrijf Vestel, waren ze in 2005 verantwoordelijk voor bijvoorbeeld de vervaardiging van meer dan de helft van alle verkochte Tv’s in Europa.

Hoewel Beko in 2009 uiteindelijk is gefuseerd met dochteronderneming Grundig Elektronik A.Ş., Is de merknaam Beko voor een aantal producten zoals vaatwassers, wasmachines, koelkasten en Tv’s in gebruik gebleven. Beko timmert lekker aan de weg en is bijvoorbeeld ook official sponsor van de Litouwse, Italiaanse, Duitse en Turkse premier basketbalcompetitie en daarnaast sponsor van de voetbalclub Besiktas JK uit Turkije en FC Barcelona uit Spanje.

Vaatwassers van Beko

Hoewel Beko veel verschillende uitvoeringen heeft, tot maar liefst 15 couverts, zijn ze stuk voor stuk erg makkelijk in gebruik. Uiteraard hebben alle vaatwasser goede wasprogramma’s en zijn de meeste vaatwassers ook voorzien van een kort programma, waarmee je veel tijd en energie kunt besparen.

Daarnaast zijn de meeste vaatwassers ook voorzien van een intensief programma, zodat ook je aangekoekte lasagne schaal weer blinkend schoon wordt. Heb je over het algemeen niet ze veel vaat, maar kan je er ook niet op wachten tot de vaatwasser eindelijk vol genoeg zit voor een volle vaatwasser, dan kun je in de meeste gevallen gebruik maken van de halve belading functie.

Verschillende uitvoeringen

Vaatwassers zijn er in verschillende uitvoeringen en zo kun je bij Beko kiezen uit bijvoorbeeld een volledig geïntegreerde vaatwasser. Dit type vaatwasser kan volledig in worden gebouwd en zijn alle bedieningsknoppen aan de binnenkant van de vaatwasser geplaatst, waardoor je aan de buitenzijde een keuken frontpaneel kunt plaatsen waardoor je niet kan zien dat daar een vaatwasser in verwerkt zit.

Uiteraard kun je bij Beko ook terecht voor een half geïntegreerde vaatwasser. Bij dit soort vaatwassers wordt de vaatwasser wel in je keuken ingebouwd, maar zie je aan de bovenkant nog een deel van de vaatwasser waar je de bediening op kunt vinden.

Dan is er nog de onderbouw vaatwasser. Ook deze wordt ingebouwd, maar hierbij is de gehele vaatwasser zichtbaar en daarom worden deze vaatwassers ook met een frontpaneel geleverd in verschillende kleuren of RVS.

Als laatste de vrijstaande vaatwasser. Deze vaatwassers worden volledig afgewerkt afgeleverd, zodat je deze zo kunt neerzetten en klaar is voor gebruik. Het enige wat je nodig hebt is stroom, water en een afvoer.

Leave a Reply