Beko droger

Beko is in 1955 opgericht in Turkije en is gespecialiseerd in consumenten elektronica. In 2004 zijn ze samen gegaan met het Duitse merk Grundig en sindsdien zijn ze alleen nog maar meer gegroeid in Europa. Beko is het snelst groeiende merk op de Europese markt, dit komt mede door de innovatie die Beko in zijn merk brengt. Beko maakt meer dan de helft van de TV toestellen die in de Europese Unie gebruikt worden, maar richt zich ook op andere apparatuur. Voor keuken apparatuur, wassen en drogen, stofzuigen en luchtreiniging ben je bij Beko tegenwoordig zeker aan het juiste adres. Beko is in meer dan 130 landen te verkrijgen en heeft 30000 werknemers die je met plezier helpen aan het juiste product. Beko staat ook voor een gezond leven, dit proberen zij enerzijds te doen door door middel van hun keukenproducten voeding langer vers te houden, maar anderzijds zijn ze ook sponsor van verschillende basketbal competities en voetbalclubs, om bewegen te promoten.

Drogers van Beko

Beko verkoopt verschillende type drogers. Ze hebben enkele geventileerde drogers, maar ze verkopen voornamelijk warmtepompdrogers. De warmtepompdroger is een nieuwe technologie die wat duurder is in aanschaf maar uiteindelijk veel minder kost in het verbruik. Bij een reguliere condens droger wordt namelijk de was gedroogd door lucht aan te trekken en vervolgens natte vochtige lucht weer af te voeren, dit kost enorm veel energie. Bij een warmtepompdroger wordt deze zelfde lucht telkens weer hergebruikt wat enorm veel verschil maakt in het energiegebruik, omdat de droger niet continu nieuwe lucht aan hoeft te trekken. De energie labels die aan de drogers van Beko hangen variƫren dan ook van C voor de geventileerde drogers naar A+ of zelfs A++ of A+++ voor de warmtepompdrogers.

Innovatieve technologieƫn van Beko drogers

Beko biedt verschillende nieuwe innovatieve technieken aan in de drogers. Zo is er bijvoorbeeld RapiDry, wat er voor zorgt dat je was extra snel droog is wanneer je dit nodig hebt. Je kan ook kiezen voor een speciaal Eco programma wat wat langer duurt wanneer dit je beter uit komt. Wat een erg handige innovatie van Beko is, is de keerbare deur in je droger, je kan op deze manier altijd de deur zo hangen dat het ideaal aansluit bij je wasmachine, zodat je erg handig de was van de wasmachine in de droger kan doen zonder dat de deuren elkaar in de weg zitten. Beko heeft ook een extra stil programma als optie, dit is erg handig wanneer je bijvoorbeeld kinderen hebt die niet wakker willen worden van de droger of als je zelf een nachtdienst gehad hebt. De EcoGentle technologie zorgt er voor dat je was extra voorzichtig wordt gedroogd en altijd zijn oorspronkelijke kleur behoud. Ook zijn er drogers verkrijgbaar met een speciaal Woolmark kledingsverzorgings programma, zodat je al je kleding veilig en netjes kunt drogen in de droger. De ProSmart motor van Beko is er een met een borstelloos motor ontwerp, dit is niet alleen zuiniger maar maakt ook minder geluid.

Leave a Reply