AEG vaatwasser

AEG is een van de wereldleiders op het gebied van huishoudelijke apparaten. Ze hebben een groot assortiment aan vaatwassers van hoge kwaliteit in diverse prijsklasses. Tussen het aanbod is, die specifieke vaatwasser waar u naar op zoek bent, zeker te vinden. AEG heeft zowel inbouwvaatwassers als vrijstaande vaatwassers in het assortiment.

De unieke kenmerken van vaatwasser van AEG.

De vaatwassers van AEG hebben allemaal unieke kenmerken, die het aanschaffen van dit type vaatwasser zeer de moeite waard maken. Hieronder staan de unieke kenmerken weergegeven:

De vaatwassers hebben een dubbel ronddraaiende satelietsproeiarm.

Hierdoor komt het water overal en wordt de vaat gegarandeerd schoon. Na afloop van het programma staat de vaat blinkend in de kast.

De praktische wijnclips zorgen er voor dat de glazen niet omvallen.

In de vaatwasmachine zijn Soft Spikes en Soft Grips aangebracht, die er voor zorgen dat jouw glazen en mokken recht op blijven staan. Hierdoor wordt voorkomen dat de glazen breken.

Via de optie Quick Select kun je automatisch het vaatwasprogramma selecteren.

Met een snelle druk op de knop maak je een keuze uit de wasprogramma’s varierend van 30 minuten tot 4 uur en kies je het type behandeling. De vaatwasser bepaalt zelf de temperatuur en het waterverbruik aan de hand van de vuilgraad. Deze unieke functies zorgen voor het allerschoonste en milieubewuste resultaat.

Lichtprojectie op de vloer.

Tijdens het draaien van het programma verschijnt er een rood licht. Dit rode licht verandert in een groen licht op het moment dat het programma klaar is. Hierdoor zie je direct wanneer de vaatwasser klaar is en kun je hem direct uitruimen.

De moderne Airdry techniek

De unieke Air Dry technologie zorgt er voor dat de vaat op een natuurlijke manier droogt. Tijdens de laatste fase van het programma wordt de deur van de vaatwasmachine tien centimeter geopend, zodat de vaat met de natuurlijke lucht uit jouw huis gedroogd wordt. Dat is beter voor het milieu en zorgt eveneens voor lagere energiekosten.

Bevat een zuinige inverter motor

Deze zuinige en perfect werkende motor zorgt voor uitstekende resultaten. De motor is bovendien zuinig en duurzaam en heeft een garantie van maar liefst tien jaar.

De vaatwasser heeft een handige uitstelfunctie.

Door deze functie kan de vaatwasser binnen 24 uur starten op het moment, dat jij wilt. Zo kun je kiezen voor een moment dat aansluit bij jouw schema, zodat je de vaatwasser op het juiste moment klaar is. Wanneer je kiest voor een moment tijdens het daltarief, dan bespaar je bovendien op de energiekosten. Dat is een mooie bijkomstigheid.

De bijna geruisloze vaatwasmachines van AEG bieden veel voordelen en zijn eveneens gebruiksvriendelijk. Ze zijn praktisch en passen bij ieder type keuken. Het ontbreken van de binnenverlichting kan bij sommige modellen een nadeel zijn, maar verder zijn AEG vaatwasmachines zeer aan te raden.

Leave a Reply